Cemal Enginyurt: "Millet İttifakı kazanacak. Kimse oyuna gelmesin"

Millet İttifakı'nın seçimi kazanacağının altını çizen Cemal Enginyurt, "Bu masadan millet umut ve heyecan yaşıyor. Bu masadan insanların büyük beklentisi var. Bu masanın dağılması ve dağıtılmasına sebep olan bedelini çok ağır öder. Bu millet büyük bedel ödettir. Siyasi hayatı biter. Siyaseti biter. Kimse oyuna gelmesin. " dedi.
Ecem Çetin
|
28 Eylül 2022, Çarşamba - 15:52
Cemal Enginyurt: "Millet İttifakı kazanacak. Kimse oyuna gelmesin"

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ankara Masası Gündem Özel programına konuk oldu. 

Millet İttifakı'nın seçimi kazanacağını belirten Enginyurt, "Ben şu kavramın kullanılmasını tehlikeli görüyorum. Şu şu olabilir kazanırız, şu olursa kazanamayız. Hayır, Millet İttifakı kazanacak" dedi. 

"Bu masadan insanların büyük beklentisi var"

6'lı ittifakın dağılmaması gerektiğini ifade eden Enginyurt, " Bu masadan millet umut ve heyecan yaşıyor. Bu masadan insanların büyük beklentisi var. Bu masaya herkes gönül bağladı. Bu masaya herkes bir heyecanla, coşkuyla umut bağladı. Hayalleri yıkma hakkımız yok"

"Bu masayı dağıtmaya zerre kadar hakkımız yok"

Enginyurt, son olarak şunları söyledi: 

"İnsanları yeniden Recep Tayyip Erdoğan'ın bir 5 yıllık saltanatını devam edecek bir anlayışla bu masayı dağıtmaya zerre kadar hakkımız yok. Herkes şunu unutmasın; Bu masanın dağılması ve dağıtılmasına sebep olan bedelini çok ağır öder. Bu millet büyük bedel ödettir. Siyasi hayatı biter. Siyaseti biter. Kimse oyuna gelmesin."

http://ankaramasasi.com/haber/1805457/cemal-enginyurt-millet-ittifaki-kazanacak-kimse-oyuna-gelmesin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.