Çubukluların otobüs isyanı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde yaşayan vatandaşlar otobüs seferlerinin az yapıldığını ve son durakların pas geçildiğini belirterek duruma isyan etti. Vatandaşlar mağduriyetlerini EGO'ya bildirmelerine rağmen soruna çözüm bulunamadığını dile getirdi.
Ankara Masası
|
05 Ekim 2022, Çarşamba - 11:43
Çubukluların otobüs isyanı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde vatandaşlar otobüs isyanında.

487 hat numaralı Çubuk otobüslerinin ilçe merkezinde dolduğunu belirten vatandaşlar, son durakların pas geçildiğin ve vatandaşların mağdur olduğunu ifade etti.

Durumun özellikle  07.00-08.00 saatleri yaşandığını belirtildi.

Esenboğa Merkez Mahallesi sakinleri, bu durumu EGO Genel Müdürlüğü’ne şikâyet ettiklerini ancak sonuç alamadıklarını belirtti.

Dolu otobüs durmuyor yolcular isyan ediyor

"Herkes mağdur"

Mahalle sakinlerinden Öznur Şenol, yaşadıkları sıkıntıyı Hürriyet Ankara'ya anlatırken şu ifadeleri kullandı:

"Çubuk 487 hattındaki hem EGO otobüsleri hem de özel halk otobüsleri (ÖHO) Esenboğa Hangar durağından kimseyi almıyor. Her sabah saat 07.00-08.00 saatleri arasında aynı mağduriyeti yaşıyoruz. Sadece bizde değil bizden sonraki bu güzergâhtaki tüm duraklarda aynı sıkıntı var. Yolcular binemiyor. Kent merkezindeki işine gitmek isteyenler, okullara giden öğrenciler, herkes mağdur.
3 gün üst üste durakta bekleyenlerin fotoğraflarını çekerek EGO Genel Müdürlüğü’ne ilettik. EGO, ‘gerekli incelemelerin yapılacağını, sürücülere durakta durmaları ve yolcuları mağdur etmemeleri yönünde uyarı yapılacağı’nı belirtti. Ancak yine sonuç değişmedi. Duraklarda manzara aynı. Sabahları artık oldukça soğuk. İnsanlar bir saat otobüs bekliyor. Burası uzak da bir mesafeye sahip. Bu mağduriyetin sona ermesini ve bu saatler arasında otobüs sayılarının arttırılmasını istiyoruz."

http://ankaramasasi.com/haber/1818157/cubuklularin-otobus-isyani
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
KORAY SERCAN KURU
05 Ekim 2022, 15:03
aynı şey 334 hattında da mevcut bin kere söyledim egoya hiç sefer artırmadılar