Özkoç'tan Erdoğan'ın teklifine ilişkin açılama

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teklifine ilişkin değerlendirme yaptı. Özkoç, "Teklifi getirsinler görelim" diye konuştu.
Onur Çetinkaya
|
05 Ekim 2022, Çarşamba - 16:24
Özkoç'tan Erdoğan'ın teklifine ilişkin açılama

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde basın toplantısı düzenledi.

Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teklifine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'nin barış ve kardeşliğe ihtiyacı olduğunu söyleyen Engin Özkoç, "Kılıçdaroğlu yurttaşlarımızın, birlik beraberlik içinde yaşayanların farklı görüşleri olsa dahi ayrılmadan, barış içinde yaşaması için mücadele başlattı. CHP olarak tam arkasındayız. 'Geleceğin Türkiye'sinde endişelerinize yer yok' diyor. 'Siyasette istismar edilen konuya kanuni güvence altına alalım' diyor" ifadelerini kullandı.

"Teklifi getirsinler görelim"

Engin açıklamalarının devamında ise, " Bizim teklif ettiğimiz kanun, kanunlaştığında sorunların üstesinden geliyor. Endişe ortadan kalksın istiyoruz. Erdoğan 'bunun içine şunu da koyacağım, bunu da koyacağım diyor', samimiyet görmüyoruz. Teklifi görelim, getirsin görelim. Biz bir yasayı çok yalın haliyle getiriyoruz, karşı taraf bu yasanın genişletilerek anayasa değişikliği haline getirilmesini istiyor. Tam olarak ne istediklerini anladığımızda cevabımızı vereceğiz" dedi. 

http://ankaramasasi.com/haber/1819141/ozkoctan-erdoganin-teklifine-iliskin-acilama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.