Kreşte 4 yaşındaki Yusuf kaydıraktan kafa üstü düştü

Ankara'da 4 yaşındaki çocuk, kreşin bahçesinde 2 metrelik kaydıraktan düşerek beyin kanaması geçirdi. Korku dolu o anlar güvenlik kamerasına yansırken, çocuğun ailesi hukuki süreç başlatacaklarını açıkladı.
Ersin Küçükbarak
|
06 Ekim 2022, Perşembe - 17:25
Kreşte 4 yaşındaki Yusuf kaydıraktan kafa üstü düştü

Keçiören’de özel bir kreşte eğitim gören 4 Yaşındaki Yusuf Nuri Şahin, 3 Ekim’de kreş bahçesindeki 2 metrelik kaydıraktan kafa üstü düşerek beyin kanaması geçirdi. 

Minik Yusuf’un ailesi, durumun öğretmenlerin ihmali yüzünden yaşandığını iddia etti. 

Kazanın ardından ambulans çağırılmadığını öne süren aile, kendilerine geç haber verildiğini belirtti. 

 Ameliyatın 4 saat sürdüğünü ve çocuklarının 2 gün boyunca yaşam savaşı verdiğini anlatan minik Yusuf’un ailesi, , öğretmenler hakkında şikayetçi olacaklarını açıkladı.

 Çocuğun düştüğü o anlar ise güvenlik kameralarına  yansıdı.

“Yüksekten düşmesine rağmen ambulans çağırmıyorlar”

4 saatlik ameliyata alınan minik Yusuf’un annesi Esmanur Yasemin şunları dile getirdi:

 “Oğlum Keçiören’deki özel bir kreşe gidiyordu. Oğlum öğlen 12 sıralarında kaydıraktan düşüyor. Öğretmenleri bana arkadaşlarının alçak bir yerden ittiğini söyledi. Kamera kayıtlarına ulaştığımızda ise oğlumun 2 metrelik bir yerden kafa üzerine düştüğü görünüyor. Bu kadar yükseklikten düşmesine rağmen hiçbir şekilde ambulans çağırmıyorlar."

"Hastaneye götürdüğümde çocuğun beyin kanaması geçirdiğini söylediler"

" Çocuğumu o şekilde bırakmışlar. Çocuğumu teslim aldığımda gözleri kaymış ve nöbet geçirir bir durumdaydı. Hastaneye götürdüğümde çocuğun beyin kanaması geçirdiğini söylediler. Okuldan bana detaylı bilgi vermediler. Oğlum 4 saatlik bir operasyon geçirdi."

"Okul çalışanlarının ihmalkarlığı var"

"Okul çalışanlarının ihmalkarlığı var. 3 tane öğretmen 8 tane öğrenciye bakamıyor. Orada sohbet ediyorlar. Çocuğumun o kadar yükseğe çıkıp kaymasına nasıl müsaade ediyorlar anlamış değilim. Hiçbirisine hakkımı helal etmiyorum. Oğlum içeride kendiyle boğuşuyor. Psikolojik destek alacağız. Uykularından sıçrayarak uyanıyor” dedi. 

http://ankaramasasi.com/haber/1821419/kreste-4-yasindaki-yusuf-kaydiraktan-kafa-ustu-dustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Burak Şen
07 Ekim 2022, 02:09
Videonun tamamı burda gösterilmiyor zoom yapılıp yayınlanmış orjinalini izleyin.evladımıza çok geçmiş olsun.rabbim şifa versin haberde çok yalanlar var.