MHP, BBP ve İYİ Parti heyet gönderiyor

Bartın'ın Amasra ilçesinde Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğüne bağlı maden ocağında meydana gelen patlama sebebiyle MHP, BBP ve İYİ Parti'den heyetler bölgeye gidiyor.
Editör
|
15 Ekim 2022, Cumartesi - 00:39
MHP, BBP ve İYİ Parti heyet gönderiyor

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz maden ocağında patlamanın yaşandığı Amasra'ya gitmek üzere yola çıktı.

Bartın ili Amasra ilçesinde meydana gelen maden ocağı patlaması ile ilgili olarak Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla, Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz patlamanın yaşandığı bölgeye gidiyor.

BBP

Açıklama yapan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, "Haberi alır almaz, Genel Başkan Yardımcımız Mahir Alay ve MKYK Üyemiz Hüseyin Uysal başkanlığındaki heyetimiz, partililerimizle birlikte, gelişmeleri yerinde incelemek ve arama ve kurtarma çalışmalarına yardımcı olmak üzere bölgeye hareket ettiler." açıklamasında bulundu.

İYİ Parti

İYİ Parti'den yapılan açıklamada, Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral ve Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş ile Genel Sekreter Uğur Poyraz'ın, Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağında yaşanan patlamanın ardından Genel Başkan Meral Akşener'in talimatıyla bölgeye gittiği bildirildi.

Bu arada partinin 22 Ekim'de yapılacak 5. kuruluş yıl dönümü etkinliği ile Akşener'in bugünkü Adana programının iptal edildiği, Akşener'in sabah saatlerinde patlamanın yaşandığı bölgeye gideceği öğrenildi.

http://ankaramasasi.com/haber/1837544/mhp-bbp-ve-iyi-parti-heyet-gonderiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.