Tanju Özcan," İçi boş bir gezi gibi gördüm"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu' nun ABD ziyaretine ilişkin," İçi boş bir gezi gibi gördüm. Bu kadar yol, bu yapılanlar için değer miydi? "diye konuştu.
Onur Çetinkaya
|
20 Ekim 2022, Perşembe - 15:14
Tanju Özcan," İçi boş bir gezi gibi gördüm"

Cumhuriyet Halk Partisi Yüksek Disiplin Kurulu'nca partisinden 1 yıl süreyle geçici ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti hakkında değerlendirmede bulundu. 

"İçi boş bir gezi gibi gördüm"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Amerika Birleşik Devletleri gezinin uzaktan takip ettiğini söyleyen Bolu Belediye Başkanı Özcan, "İçi boş bir gezi gibi gördüm. Bu kadar yol, bu yapılanlar için değer miydi? Değmezdi ama gördüğüm kadarıyla dolu bir gezi değildi. Kendi takdirleri, ben olsam gitmezdim" diye konuştu.

"Demek ki beni önemli görüyorlar"

Tanju Özcan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Bolu Belediyesi'ne yönelik ziyaretinde bir üyelik teklifi gelmesi durumunda nasıl bir cevap vereceğine ilişkin ise,  "Zafer Partisi seçmenine saygı duyuyorum. Beni partisinde görmek isteyen AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi seçmenine saygı duyuyorum. Demek ki beni önemli görüyorlar, herkes davet ediyor. Bundan büyük bir mutluluk duyuyorum." ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1859695/tanju-ozcan-ici-bos-bir-gezi-gibi-gordum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.