Cemal Enginyurt: Cumhurbaşkanı adayını mitingle açıklayacağız

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayının Ankara'da yapılacak miting ile açıklanacağını duyurdu.
Ecem Çetin
|
23 Ekim 2022, Pazar - 13:10
Cemal Enginyurt: Cumhurbaşkanı adayını mitingle açıklayacağız

2023 seçimlerine sayılı günler kaldı... 

Siyaset arenasında cumhurbaşkanı adaylığına yönelik tartışmalar sürüyor.

Cumhur İttifakı'nın adayının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğu açıklanırken, Millet İttifakı'nın adayı henüz belirlenmedi. 

Ancak aday olarak Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ismi ön plana çıkıyor.

Adaylık tartışmaları sürerken Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan çok konuşulacak bir açıklama geldi. 

Enginyurt, sosyal medya hesabından 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayının Ankara'da yapılacak miting ile açıklanacağını ifade etti. 

"Aday Ankara'da açıklanacak"

Cemal Enginyurt, şu ifadeleri kullandı: 

"MİLLET MASASININ CUMHURBAŞKANI ADAYINI: Ankara meydanında 5 milyon insanımızın katılacağı mitingle açıklayacağız. 13. Cumhurbaşkanı, Çankaya yokuşunda, M. KEMAL ATATÜRK emrinde olacaktır. "

http://ankaramasasi.com/haber/1864085/cemal-enginyurt-cumhurbaskani-adayini-mitingle-aciklayacagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.