3 boyutlu pastalarıyla ünlü Tuğba Geçkil'den yeni tasarımlar

Koltuğun üzerindeki elbise hatta koltuğun kendisi pasta olabilir mi? 3 boyutlu pasta tekniği görenleri hayrete düşürüyor. Ödüllü pasta şefi Tuğba Geçkil, hem göze hem damağa seslenen 3D pastalarıyla şaşırtmaya devam ediyor.
Ersin Küçükbarak
|
02 Kasım 2022, Çarşamba - 14:48
3 boyutlu pastalarıyla ünlü Tuğba Geçkil'den yeni tasarımlar

Üç boyutlu pastalarla tanıştınız mı?

Öylesine gerçekçiler ki ayırt etmek neredeyse imkansız gibi.

İzleyenleri şaşırtan bu pasta tasarımlarının sahibi ise Tuğba Geçgil.

Geçgil son tasarımında üzerinde oturduğu koltuğu keserken görmek izleyenleri yine şaşırtmaya devam ediyor.

Tuğba Geçgil'in ismi ilk olarak Twitter'da defalarca paylaşılan bir videoyla duyuldu. Hatta duyulmadı, herkes pastadan başka her şeye benzeyen inanılmaz gerçekçi şekillerdeki pastaları kimin yaptığına üzerine konuştu.

Çocuğunun doğum gününde yaptığı pastayla, pasta sanatı ustası olmaya karar veren Tuba Geçkil'in dünyaca ünlü birçok siyasetçi, sanatçı ve oyuncunun gerçeğini aratmayan büst pastaları ilgi görüyor.

Aynı zamanda Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Milli Takım Şefi de olan Geçkil, oğlunun sevdiği çizgi film karakterinin oyuncağından esinlenerek yaptığı doğum günü pastasını beğenmesiyle bu alanda kariyer yapmaya karar verdi.

Daha sonra kendi çabalarının yanı sıra birçok eğitim alan Geçkil, katıldığı yarışmalarda birçok madalya aldı. Geçkil, Almanya'da 4 yılda bir düzenlenen dünyanın prestijli aşçılık yarışmalarından IKA Culinary Olympics'te de 4 altın ve 1 gümüş madalya kazandı.

Geçkil’in aynı zamanda Red Rose Cake adında bir markası bulunuyor. Geçkil, bu marka bünyesinde butik pastacılık alanında eğitimlere imza atıyor.

Pastalarında lezzete de büyük önem veren Geçkil, “Görsellik tabii ki çok önemli. Ama şu da bir gerçek, damaklarda kalan tat zihinlerde her zaman kalıcı olur.” Diyor. 

http://ankaramasasi.com/haber/1903048/3-boyutlu-pastalariyla-unlu-tugba-geckilden-yeni-tasarimlar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.