Hayal Köseoğlu: "Gözünün feri sönmüş insanlarla dolu etrafım"

Son olarak Mahkum dizisinde yer alan Hayal Köseoğlu, içini döktü. Oyuncu "Gözünün feri sönmüş insanlarla dolu etrafımız. Yabancılaştık birbirimize. Yakında robottan hiçbir farkımız kalmayacak." dedi.
Ecem Çetin
|
16 Kasım 2022, Çarşamba - 12:55
Hayal Köseoğlu: "Gözünün feri sönmüş insanlarla dolu etrafım"

Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Pelin karakteri ile hafızlara kazınan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Köseoğlu, şu ifadeleri kullandı: 

"Etrafım başarılı insanlarla dolu"

"Etrafım başarılı insanlarla dolu. Çok parası, ödülleri olan, kendini kanıtlamış, sevenleri, takipçileri milyonlara ulaşmış, güzel, yakışıklı birçok insan var çevremde."

"Aç bir canavar gibi"

"Ama ben hayatımda o kadar az mutlu insana rastladım ki inanamazsınız. Çünkü çoğumuzun kafasında tek bir ses var; ‘Yeterli değilsin’! Bu ses, aç bir canavar gibi."

"Robotlara dönüştük"

"Durmadan sevilmek ve yeterli olmak için eksik gördüğümüz yerleri kapatmaya çalışan robotlara dönüştük."

"Hangi estetik dolduracak içimizdeki eksikliği?"

"Hangi estetik, hangi marka, hangi yaz tatili, hangi sevgili, hangi teknolojik alet, hangi madde dolduracak acaba içimizdeki eksikliği?"

"Yabancılaştık birbirimize"

Binlerce şeye sahip olmak için hayatını harcayan, bunun doğru olduğuna inandırılmış, gözünün feri sönmüş insanlarla dolu etrafımız. Yabancılaştık birbirimize. Yakında robottan hiçbir farkımız kalmayacak." 

http://ankaramasasi.com/haber/1936937/hayal-koseoglu-gozunun-feri-sonmus-insanlarla-dolu-etrafim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.