Lütfü Savaş'tan Cumhurbaşkanlığı adaylığı çıkışı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde adaylıkla ilgili ilginç bir açıklamada bulundu. Savaş, "Sayın Kılıçdaroğlu aday olmazsa ben aday olmak isterim." dedi.
Onur Çetinkaya
|
21 Kasım 2022, Pazartesi - 15:49
 Lütfü Savaş'tan Cumhurbaşkanlığı adaylığı çıkışı

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa bir süre kalırken altılı masada ise henüz aday  belli değil.

Başta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul  Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun isimleri cumhurbaşkanlığı adaylığı için isimleri geçiyor.

"Kılıçdaroğlu aday olmazsa ben aday olmak isterim"

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, adaylıkla ilgili ilginç bir çıkış yaptı.

Kılıçdaroğlu olmazsa aday olmak isterim diyen Savaş," Sayın Kılıçdaroğlu aday olursa bize de ona yardım etmek düşer. Eğer sayın genel başkanımız aday olmazsa ben tıp doçentiyim, üniversite yönetmiş adamım. Geçmişim hem sahada hem de bürokraside çok parlak. Ben de diğer arkadaşlarım gibi yarışta olmak istiyorum. Ben de değerlendirilmek isterim. Aday adaylardan biri olmak isterim. Biz biraz kıyıda köşedeyiz. O yüzden duyulmamıştır. Adımın geçmesinden onur duyarım." ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1946346/lutfu-savastan-cumhurbaskanligi-adayligi-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.