Murat Köse: 'Başaramayacaksınız'

Mamak Belediyesi ekipleri tarafından sokak hayvanlarına zarar verildiği iddialarının ardından istifaya davet edilen Başkan Murat Köse sosyal medya hesabından "Ne yapsanız boş başaramayacaksınız" paylaşımında bulundu.
Ankara Masası
|
25 Kasım 2022, Cuma - 14:50
Murat Köse: 'Başaramayacaksınız'

Ankara'nın Mamak ilçesinde sokak hayvanlarına zarar verildiği iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Mamak Belediyesi bir açıklama yaparak konunun ayrıntılarını paylaştı.

Yapılan açıklama " 24.11.2022 tarihinde saat 08.22’de çözüm merkezimize gelen ihbarla Doğukent Caddesinde bir aracın çarpması ile kanlar içinde kalarak hayatını kaybeden bir sokak köpeği, yapılan ihbar üzerine Veteriner Müdürlüğü görevlileri tarafından araca alınmıştır. Ege Mahallesinde saldırgan köpeklerle ilgili yapılan başka bir ihbar üzerine, Veteriner Müdürlüğü görevlilerinin köpekleri aynı araca alması esnasında bir şahıs, kaza sonucu ölen köpekle ve diğer köpeklerle ilgili tepki göstermiştir. Çalışmalar esnasında Veteriner Müdürlüğünün görevini yapmasına engel olmak isteyen görevlilere saldıran ve yalan haber yayan şahıs hakkında yasal işlemler başlatılmıştır." denildi.

İstifa hashtangi açıldı

Belediyenin açıklamasına rağmen akşam saatlerinde sosyal medyada Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'yi istifaya davet eden bir hashtang açıldı. Hashtange Başkan Köse'yi hedef alan binlerce tweet atıldı.

Köse iddialara canlı yayında yanıt verdi

Başkan Köse ise tüm saldırılara dün akşam yaptığı canlı yayınla yanıt verdi. Murat Köse, ekiplerin bir köpeğe araç çarptığı için olay yerine çağrıldığını, ölen köpeğin araca alındığını, aynı ekibin "saldırgan köpek" ihbarına baktığını ve bayıltılan köpeğin ölen diğer köpeğin yanına konulması sebebiyle olayın bir hayvansever tarafından yanlış anlaşıldığını açıkladı.

Yalan haberlere ve tehditlere maruz kaldığını öne süren Başkan Köse, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yasal haklarını kullanacağını duyurdu.

"Başaramayacaksınız"

İstifaya davet edilen Murat Köse sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşımda ise şu ifadeleri kullandı:

"İyinin, Güzelin, Doğrunun ve Hakikatin peşinde olanlar daha da örgütlü olarak seslerini duyurmaya ve insiyatif almaya devam edecekler

Her konuyu fırsata çevirmek için
Karalama, Manipülasyon ve
Dezenformasyon yapanlara sesleniyorum

Ne yapsanız boş
BA ŞA RA MA YA CAK SI NIZ"

http://ankaramasasi.com/haber/1959570/murat-kose-basaramayacaksiniz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
koray sercam kuru
25 Kasım 2022, 16:06
helal olsun arkandayız başkanım. çok seviyorlarsa köpekleri barınaklara bağış yapsınlar. kimse sokakta köpek tehdidiyle yaşamak zorunda değil