Yavuz Ağıralioğlu: "Kaybetme korkusunu dillendiriyorum"

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en çok CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşısında görmek istediğini belirterek "Ben kaybetme korkusunu dillendiriyorum, endişeli davranıyorum. Bu seçmen isteksizliğini göz ardı etmesek mi, bunu diyorum" dedi.
Ankara Masası
|
25 Kasım 2022, Cuma - 15:21
Yavuz Ağıralioğlu: "Kaybetme korkusunu dillendiriyorum"

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Orta Dalga programında Gülay Erdemli'nin sorularını yanıtladı.

Ağıralioğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı 'Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı endişemiz var' açıklamalarına açıklık getirdi.

"Bu nezaketsizlik olsun diye söylemek istediğim bir şey değil" diye Ağıralioğlu "  Kemal Bey, İstanbul'da aday oldu alamadı ama Kemal Bey İstanbul'u aldırdı. İstanbul ve Ankara'yı alırken bir istişare zemini oluşturduğumuz için bu zeminde AK Parti ve MHP seçmeninin kalbine yürüyebilecek imkanlar bulabildik. Klasik bir Cumhuriyet Halk Partisi portresiyle buralara aday koymadı." dedi.

"Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu karşısında görmek istiyor"

Ağıralioğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Tayyip beyin en çok görmek istediği aday kim? Konuşmalarımızdan çıkardığımız ısrarla ve inatla Sayın Kılıçdaroğlu’nu karşısında görmek istiyor. Ben bu kadar eleştirinin karşısında oturacak olsam, kaygıda niye bulunuyorum ki. Tayyip beyin en çok görmek istediği aday Sayın Kılıçdaroğlu ise. Benim sizin dediğiniz ithamın altında bulunmamızın nedeni nedir? Hiç itiraz etmemek. Halbuki ben kaybetme korkusunu dillendiriyorum, endişeli davranıyorum. Bu seçmen isteksizliğini göz ardı etmesek mi, bunu dillendiriyorum, ‘o Yavuz Ağıralioğlu iktidar cenahının kulisini dilendiriyor’. İktidar cenahının kulisi en çok görmek istedikleri adayı, en çok görmek istediği şekilde böyle karşısında görmek."

http://ankaramasasi.com/haber/1959848/yavuz-agiralioglu-kaybetme-korkusunu-dillendiriyorum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.