Meral Akşener: "Benimle iktidar yolunda yürümeye var mısınız"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partililere çağrıda bulunurken "Nice engelleri aştığımız gibi, bugün de, önümüze dikecekleri her türlü duvarı, yıkıp geçmeye var mısınız? Benimle omuz omuza, iktidara yürümeye hazır mısınız?" dedi.
Ankara Masası
|
30 Kasım 2022, Çarşamba - 11:41
Meral Akşener: "Benimle iktidar yolunda yürümeye var mısınız"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu.

İYİ Parti’de devam eden kongre süreci hakkında bilgi veren Akşener, “Bildiğiniz gibi, 30 Eylül 2022 tarihli, Genel İdare Kurulu toplantımızda, 3 Ekim itibariyle, il ve ilçe kongrelerimizin, başlatılması kararlaştırılmıştı. Buna göre, ilçe kongrelerimiz devam ediyor. Yarın itibariyle, 763 ilçemizin kongresi tamamlanmış olacak. Ardından, 24 Aralık 2022’de, il kongrelerimiz başlayacak. Tüm kongrelerimizi de, Allah’ın izniyle, 29 Ocak’ta tamamlayacağız. Buradan, tüm teşkilat mensuplarımıza, partililerimize ve tüm dava arkadaşlarımıza seslenmek istiyorum: yaklaşan seçimler, ülkemiz için, hayati bir önem taşıyor. Bu seçim, milletimiz için, ya köprüden önce son çıkış ya da devam eden yıkımın, son halkası demektir. Böylesine önemli bir süreçte, bizi, birbirimize düşürmeye çalışanlara, dayanışma ruhumuzu, hedef alanlara, yolumuza, tuzaklar kuranlara karşı, birlikte ve dimdik durmalı, kutlu hedefimiz etrafında, sımsıkı kenetlenmeliyiz. Herkes bilmelidir ki; hiçbir kardeşimizin, bir diğerinin kalbini kırmaya, hakkı olmadığı gibi, kaybedeceğimiz, ya da vazgeçeceğimiz, tek bir dava arkadaşımız da yoktur” dedi.

"Kutlu yolculuğumuzda yeri yoktur"

Akşener sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ammaa; üzerine basarak vurgulamak isterim ki; bu hassasiyete, İYİ’ler ailesinin, bu temel şiarına, uymak istemeyenlerin ve bu ağır yükü taşımaktan, imtina eden yufka yüreklilerin de kutlu yolculuğumuzda yeri yoktur, asla da olmayacaktır. Çünkü; milletimizin geleceği bizlerin omuzlarındadır. Devam eden kongre sürecimizde, en üstten en alt kademeye kadar, göreve talip olan, her bir kardeşimi, sadece bu gerçeğe odaklanmaya, birliğe, beraberliğe ve hakça bir rekabete davet ediyorum. Her birinize, geri dönülmez çağrım şudur: kentlisinden, köylüsüne, yakınından, en uzağına kadar, tüm vatandaşlarımızın kapısına gideceğiz. Bu yalan ve talan düzenini anlatacağız. Çalmayan, çaldırmayan, çalışan, üreten ve liyakatle kalkınan Türkiye’yi, hep birlikte, milletimize müjdeleyeceğiz. Asla durmayacağız. Asla yorulmayacağız. Asla yılmayacağız. İyileri, dün yıldırabildiler mi? Bugün de başaramayacaklar! Cesurları, dün korkutabildiler mi? Bugün de başaramayacaklar! Bizleri, dün yolumuzdan döndürebildiler mi? Bugün de başaramayacaklar!”

"Benimle, bu kutlu mücadeleye, var mısınız?"

“O halde şimdi, bir kez daha sizlere sormak istiyorum: Benimle, bu kutlu mücadeleye, var mısınız?” diyen Akşener, “Nice engelleri aştığımız gibi, bugün de, önümüze dikecekleri her türlü duvarı, yıkıp geçmeye var mısınız? Benimle omuz omuza, iktidara yürümeye hazır mısınız?” diye sordu.

http://ankaramasasi.com/haber/1978248/meral-aksener-benimle-iktidar-yolunda-yurumeye-var-misiniz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.