Bakan Bilgin’den EYT açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili düzenlemenin ay sonuna kadar meclis intikal ettirileceğini açıkladı.
Büşra Bayrak
|
17 Aralık 2022, Cumartesi - 17:35
Bakan Bilgin’den EYT açıklaması

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Erzurum’a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Ak Parti il başkanlığını ziyaretinde basın mensuplarına gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan Bilgin, EYT ile ilgili çalışmalarla ilgili sorulan bir soruya; “Bu ayın sonuna kadar tamamlayıp bitireceğimizi kamuoyuyla paylaştım. Bazı teknik sorunlar çözülüyor. Eskiden biliyorsunuz dijital ortam yoktu emeklilerimiz şimdi hemen müracaat ediyorlar dosyası bulunuyor. Dijital ortama taşınıyor. Dijital ortama taşınmamış dosyalar var. Bir çok sorun var onların toplu değerlendirmesini yapacağız. Verilerin ortaya çıkmasından sonra o zaman da bu sorunun nasıl çözüleceği dair karar verilecek. Çalışmamız ilerledi çok zaman kalmadı, zaten bugün ayın 17’si ayın sonuna kadar onu inşallah yüce meclise intikal ettirecek hale getireceğiz” diye cevap verdi.

http://ankaramasasi.com/haber/2009466/bakan-bilginden-eyt-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.