Beşiktaş ile Nwakaeme anlaştı

Süper Lig devi Anthony Nwakaeme ile bir görüşme gerçekleştirdi. Yıldız oyuncunun transfere yeşil ışık yakmasının ardından kulübüyle direkt temasa geçilmesi kararlaştırıldı.
Ersin Küçükbarak
|
19 Aralık 2022, Pazartesi - 14:20
Beşiktaş ile Nwakaeme anlaştı

Geçen sezon Trabzonspor ile yaşadığı şampiyonluk sonrasında bordo mavililerle yıllık ücreti konusunda anlaşma sağlayamayan Nijeryalı futbolcu Anthony Nwakaeme, Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Fayha'ya transfer olmuştu.

Ancak sezon başında gittiği Al Fayha'da mutlu olmayan ve takımdan ayrılmak isteyen Nijeryalı futbolcu bu sezon çıktığı 6 karşılaşmada 3 gole imza attı.

Beşiktaş, Trabzonspor’un geçen yılki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Nwaekeme'nin transferi için oyuncuyla temasa geçti.

Nijeryalı futbolcuyla İstanbul’da görüşme yapan idareciler Nwakaeme’ye kulübü Al-Fahya’dan bonservisini alıp gelmesi halinde transferi hızlı bir şekilde tamamlayabileceklerini iletti.

33 yaşındaki hücumcu ise  “Üstümde emeği olan özel bir kulüp. Bu süreçte kendilerine ayrılma isteğini iletirim. Ancak siz direkt kulüp ile temas kurup anlaşmaya varırsanız, ben hiç sorun yaşatmadan imzayı atarım. Talebin benden kulübe değil, kulüpten bana gelmesi en mantıklı yol” dedi.

Bu sözler üzerine Kara Kartal, Al-Fahya Kulübü ile direkt temasa geçme kararı aldı.

http://ankaramasasi.com/haber/2011588/besiktas-ile-nwakaeme-anlasti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.