Hakeme itiraz eden futbolcuya para cezası verilecek

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, hakemin yanına fazladan gelen oyuncuya para cezası verileceğini açıkladı.
Onur Çetinkaya
|
20 Aralık 2022, Salı - 14:19
Hakeme itiraz eden futbolcuya para cezası verilecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Büyükekşi, hayata geçirilemeyen pek çok konuyu 6 ay gibi kısa bir sürede çözüme ulaştırdıklarını söyledi.

TFF Başkanı,  yönetim kurulu olarak görev süresi içerisindeki faaliyetlerini değerlendirirken gelecek döneme yönelik projeleri hakkında bilgi verdi.

TFF 2. ve 3. ligler yayın haklarını 5 yıllığına ihale ettiklerini söylen Büyükekşi, bu anlaşma ile bu liglerde yer alan 92 kulübün kalıcı gelir elde etmesini sağladıklarını belirtti.

TFF Başkanı Büyükekşi Harcama limitleri ve yayın ihalesi ile ilgili ise, "Yeni harcama limitlerini ilan ettik. Kulüp lisans ve finansal fair play talimatını değiştirdik. Uzun süre imzalanamayan yayın ihalesi anlaşmasını 150 milyon lira daha artırarak 2,2 milyar lira olarak imzaladık. Süper Lig ve 1. Lig yayın hakları için beIN ile olan sözleşmemizi yeni bedelle 2 yıl uzattık." açıklamasında bulundu.


Hakeme itiraza para cezası

Futbolu ve hakemleri itibarsızlaştırma amacı güden her türlü açıklamayı cezalandıracaklarını vurgulayan Büyükekşi, "Verdiği kararla ilgili orta hakeme birçok oyuncunun itiraz etmesinin önüne geçeceğiz. Hakemin yanına fazladan gelen oyuncuya para cezası vereceğiz. Aynısını hakem VAR'a giderken de yapacağız." ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/2016130/hakeme-itiraz-eden-futbolcuya-para-cezasi-verilecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.