Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor. Toplantıda EYT, Karadeniz gazı, ekonomi, dış politika ve terörle mücadelenin ele alınması bekleniyor.
Ankara Masası
|
26 Aralık 2022, Pazartesi - 09:11
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 2022 yılının son  Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Külliye'de toplanacak.

Kabine toplantısında yoğun bir gündemin olması bekleniyor.

EYT

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in milyonlarca kişinin beklediği  emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili düzenlemeye ilişkin sunum yapması bekleniyor. Sunum ardından detaylara ilişkin değerlendirme yapılacağı öğrenildi.

Karadeniz gazı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Pazartesi günü bu konuda yeni müjdeleri milletimizle paylaşacağız." ifadelerini kullandığı Karadeniz gazı da gündemde olacak. Toplantıda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğal gazın milli sisteme bağlanması yönünde yürütülen çalışmalarda gelinen aşamayı anlatacak.

Ekonomi, dış politika ve terörle mücadele 

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda ayrıca 2022 yılına ilişkin genel değerlendirmenin yanı sıra yeni yılda başta ekonomi, dış politika ve terörle mücadele olmak üzere birçok alanda yapılacak çalışmalar ve Meclis'te bunlara ilişkin atılacak adımların ele alınması bekleniyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2025489/cumhurbaskanligi-kabinesi-toplaniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.