Sincan'da tünelden gelen çocuk sesleri mahalleliyi tedirgin etti

Sincan'da devam eden bir inşaat alanında yer alan tünelden geceleri ürkütücü ve çocuk sesi geldiği iddia edildi. İnşaat şirketi iddiaları yalanlarken, mahalle halkı ayağa kalktı.
Ankara Masası
|
29 Aralık 2022, Perşembe - 16:52
Sincan'da tünelden gelen çocuk sesleri mahalleliyi tedirgin etti

Olay, Ankara'nın Sincan ilçesi Ahi Evran Mahallesi’nde meydana geldi. 

Eskiden okul olan arazide alışveriş merkezi yapmak inşaat çalışması başlatıldı. Ancak alanda bulunan tünelle ilgili çevre halkı tartışma yaratacak bir iddia ortaya attı. Vatandaşlar arazi içerisinde tünelden geceleri geç saatlerde ürkütücü sesler geldiğini; bunun yanı sıra ‘İmdat’ sesleri ve çocuk sesleri duyduklarını öne sürdü.

İnşaat şirketi ise iddiaları yalanlarken, tünelde kalorifer borularını olduğunu açıkladı. Çevre halkının iddiaları üzerine, inşaatta görevli olan kişiler tarafından tünelin önüne toprak dökülerek tünel kapatıldı.

"Kazı başladıktan sonra sesler gelmeye başladı"

İnşaattaki tünelden ürkütücü sesler duyan çevre halkından Hasan Bilgiç, "Akşam saatlerinde buradan geçerken değişik sesler geliyordu. Biz de bakalım dedik. Baktığımızda içeride tünel gördük. Seslerin tünelden geldiğini düşündük. Akşam geç saatlerde uğultu sesleri geliyor. Ne zamandan beri buradayız, kesinlikle böyle bir ses duymuyorduk. Kazı başladıktan sonra sesler gelmeye başladı. Benim çevremden bu sesleri duyanlar olmuş" dedi.

(İHA)

http://ankaramasasi.com/haber/2033935/sincanda-tunelden-gelen-cocuk-sesleri-mahalleliyi-tedirgin-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.