MKE Ankaragücü deplasmanda Galatasaray'la karşılaşacak!

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında MKE Ankaragücü Galatasaray'a konuk olacak. Bu akşam oynanacak karşılaşmanın Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak Hakan Ceylan görev alacak. İşte muhtemel 11'ler ve diğer detaylar...
Büşra Bayrak
|
04 Ocak 2023, Çarşamba - 12:57
MKE Ankaragücü deplasmanda Galatasaray'la karşılaşacak!

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray'a konuk olacak MKE Ankaragücü, rakibinin sahasında 4 maçtır galibiyet alamıyor.

MKE Ankaragücü ile lider Galatasaray arasında yarın Nef Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

VAR hakem olarak Hakan Ceylan görev alacak

Küçük’ün yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Abdullah Bora Özkara yapacak. Maçın dördünü hakemi ise Burak Şeker olacak. Mücadelede VAR hakemi olarak Hakan Ceylan görev alacak. Ceylan’a, AVAR olarak Mustafa Öğretmenoğlu eşlik edecek.

Ligde son olarak sahasında HangiKredi Ümraniyespor'a 2-1 mağlup olan sarı-lacivertliler, 16 puanla 13. sırada yer alıyor.

13 yıllık galibiyet hasreti bitecek mi?

MKE Ankaragücü, Galatasaray'a karşı deplasmanda son galibiyetini 2010-2011 sezonunda, 17 Ekim 2010'da 4-2'lik skorla aldı.

Süper Lig'de olduğu 2011-2012, 2018-2019 ve 2020-2021 sezonunda Galatasaray'a konuk olduğu müsabakaları kaybeden başkent temsilcisi, 2019-2020'de ise rakibiyle deplasmanda berabere kaldı.

MKE Ankaragücü, ligin geride kalan bölümünde dış sahada yaptığı 7 maçın 2'sini kazandı, 2'sinde berabere kaldı ve 3'ünü yitirdi.

Tolga Ciğerci cezalı

Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı takım kaptanı Tolga Ciğerci, Galatasaray deplasmanında forma giyemeyecek.

Galatasaray'da 6 eksik var

İzinli Toreira'nın yanısıra sakatlıkları bulunan Kazımcan Karataş, Mathias Ross ve Emre Taşdemir ve Icardi'nin maç kadrosunda olmaları beklenmiyor. Ayrıca Boey ve Oliveira sarı kart cezaları nedeniyle kadroda yer almayacak.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Dubois, Nelsson, Abdülkerim, Aanholt, Midtsjö, Berkan, Rashica, Mertens, Kerem, Gomis

Ankaragücü: Bahadır, Malcuit, Radakovic, Mujakic, Yasin Güreler, Taylan, Pedrinho, Zahid, Emre Kılınç, Sowe, Jese

http://ankaramasasi.com/haber/2044738/mke-ankaragucu-deplasmanda-galatasarayla-karsilasacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.