Ankara'da aynı ailede çarpık ilişki ağı!

Ankara'da yaşayan Vedat Ö.’nün önce dayısının eşi S.K. ile ilişki yaşayıp ardından da dayısının kızıyla evlendiği ortaya çıktı. Anlaşmazlık üzerine eşiyle boşanmak üzereyken ilişkisini itiraf eden Vedat Ö.’nün kayınbiraderi ve baldızı çocukları çıktı. Kayınvalidesinden 2, kızından 2 çocuğu olduğu öğrenildi.
Ankara Masası
|
09 Ocak 2023, Pazartesi - 10:25
Ankara'da aynı ailede çarpık ilişki ağı!

Edinilen bilgiye göre,  Çankırı'da yaşayan Vedat Ö., babasıyla kavga edince 16 yaşından itibaren dayısı M.K.'nin evine yerleşti. Yıllarca dayısının yanında kalan Vedat Ö. dayısının eşi S.K. ile ilişki yaşadı. 

Vedat Ö. askerden geldikten sonra dayısının kızlarından F.Ö. ile evlendirildi. Evliliğin ardından çift Ankara'ya taşındı.

Vedat Ö. evliliği sürerken, kayınvalidesiyle ilişkin yaşamaya devam etti. Bu sırada Kayınvalidesinden ve eşinden 2 ayrı çocuğu oldu.

Vedat Ö. kas hastalığına yakalanınca eşi F.Ö. ile evliliklerinde sorun çıkmaya başladı. Vedat Ö. ile F.Ö., boşanmak için mahkemeye başvurunca yıllardır süren çarpık ilişki gerçeği de ortaya çıktı.

Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre; dayısının 4 çocuğundan son 2 çocuğunun babasının Vedat Ö. olduğu öğrenildi. Yıllardır enişte dedikleri kişinin babaları olduğunu öğrenen çocuklar “babalık” davası açtı.

" Eşim, kardeşlerimin babası çıktı"

Eşi Vedat Ö.’nün, annesi ile yıllarca ilişki yaşadığını öğrenen F.Ö., “Boşanma aşamasında olduğum eşim, bana ‘İki kardeşin aslında benim çocuklarım’ deyince şok oldum. Kocam, annemle yıllarca yasak ilişki yaşamış. Eşim, kardeşlerimin babası çıktı” dedi. 

2022 yılında Ankara Aile Mahkemesi’nde açılan ve Batı Adliyesi’nde görülen boşanma davasında, dayı M.K. ile yeğeni ve aynı zamanda damadı Vedat Ö. ile çocukların DNA testleri dosyaların seyrini belirleyecek. Dayı M.K.’nın ise Vedat Ö. ile yasak aşk yaşadığını öğrendiği eşi S.K. ile boşandığı öğrenildi.

http://ankaramasasi.com/haber/2049874/ankarada-ayni-ailede-carpik-iliski-agi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.