Özhaseki'den Babacan'a eleştiri

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı eleştiren AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Selahattin Demirtaş'a 'dokundurtmayacağız' diyenler İHA ve SİHA'ları yapanlara 'dokunacağız' demeye başladılar." dedi.
Mevlüt Peker
|
17 Ocak 2023, Salı - 22:46
Özhaseki'den Babacan'a eleştiri

Sincan Belediyesinin, Sinan Şamil Sam Spor Salonu’nda gerçekleştirilen "5 yıllık İcraat Proje Tanıtım ve Değerlendirme Toplantısı"nda konuşan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a, "Selahattin Demirtaş'a 'dokundurtmayacağız' diyenler İHA ve SİHA'ları yapanlara 'dokunacağız' demeye başladılar" göndermesinde bulundu.

"Çalışkan, gayretli belediye başkanımız Murat Ercan'ı canı gönülden tebrik ediyorum. Ellerine sağlık. Ekibiyle birlikte ortaya koymuş olduğu bu performanstan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Dua ediyoruz: Allah nice hizmet ömürleri versin diye." sözleriyle konuşmasına başlayan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, şunları söyledi:

Bizim AK Parti olarak siyasetimiz eser ve hizmet siyaseti. Hem genelde hem de yerelde birinci amacımız hizmet etmek. Eser ortaya koymak. Hani derler ya: İnsan odur ki bırakan bir eser, eser olmayanın yerinde yeller eser. Allah'a hamdolsun 20 yıl kadar önce kurulduktan sonra ilk iktidarımızla birlikte neredeyse tam 20 yıl gayretle büyük bir şevkle, aşkla bu millete hizmet ediyoruz. Ortaya koymuş olduğumuz eserleri taraflı tarafsız bize oy versin vermesin, herkes zaten tasdik ediyor. İddia ile bir şey söylemek istiyorum. Murat Başkanımızı seviyoruz, tebrik ediyoruz, Allah nice hizmet ömrü versin diye de dua ediyoruz ama bir şey söyleyeceğim.

Bizim bu iktidarımız süresince 20 yıl boyunca iddialı olarak bir şey söylemek istiyorum. Geçmişte 80 yıl boyunca bu ülkede gelen hükümetler ne kadar iyi iş yapmışlarsa hepsine teşekkür ediyoruz. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. 80 yıl boyunca bu ülkede sağlıkta, enerjide, ulaşımda, milli eğitimde, savunma sanayinde aklınıza hangi alan geliyorsa, icracı bakanlıklar olarak hepsinin yaptıklarından kat kat fazlasını yapmış bir iktidara sahibiz çok şükür. O yüzden Ak Partili kardeşlerim. Başınızı dik tutun. Alnınız açık olsun. Bunu her yerde söyleyebilirsiniz. Bu ülkede GSMH 2000'li yılların başında 238 milyar dolar iken 1 trilyon dolar seviyesine gelmiştir. Ortalama kalkınma hızı yüzde 6'lar seviyesindedir. Pandemi döneminde tüm dünya küçülmüşken Türkiye yüzde 11'lik büyüme ile G20 ülkeleri içinde birinci olmuştur. İhracatımız 254 milyar dolara ulaşmıştır. Her yıl neredeyse 1 milyon gencimize iş buluyoruz, 31 milyon istihdam sağlayan bir hükümete sahibiz. Kendi savaş uçaklarımızla, yaptığımız tanklarla, ortaya koyduğumuz İHA ve SİHA'larla Allah'a hamdolsun dostlara güven, düşmanlara korku salıyoruz çok şükür.

Ne yazık ki bunu da üzülerek söylüyorum, Selahattin Demirtaş'a "dokundurtmayacağız" diyenler İHA ve SİHA'ları yapanlara "dokunacağız" demeye başladılar. Selahattin Demirtaş'ın ve Türk ordusuna "kimyasal silah kullandılar" iftirası atanları ziyaret ederek şirinlik yapanlar, savunma sanayimize, o PKK'lıların ve düşmanların başına yağdırdığımız topları tüfekleri hedeflerine alarak söz söylemeye başladılar. Eskiden yüzde 20'lerde olan savunma sanayi yerlilik oranı yüzde 80'ler civarındadır. Bu dünya bunu kendi içindeki konuşmalarda, gazetelerde yansıyan haberlerinde ve makalelerinde net ifade etmektedirler.

Cumhur İttifakı üyeleri olarak, gerek AK Partili kardeşlerim gerekse MHP'li kardeşlerim lütfen seçimlere giderken başlarını dik tutsunlar, alınlarının açık olduğunu herkes bilsin. Biz bu ülkeye hizmet ettik, etmeye de devam ediyoruz.

Bir taraftan bu başarıları ortaya koyarken, beri taraftan da Türkiye'de çok önemli olan birkaç işi de, onlarca yıllar süren sıkıntıları da biz çözdük. Bu ülkede vesayet rejimi vardı. Bizler seçer ve Meclis'e gönderir ama Meclis'in çevresindeki görünüşte legal olan ama uzantıları yer altına doğru uzanmış olan o yılanlar çıyanlar hayatı zehir ederlerdi. Önce idare edemez hale getirirler, sonra faili meçhuller başlar, sonra ihtilal ortamı hazırlarlar sonra da kurtarıcı olarak gelip milletin başına bela olurlardı. Eski başbakanlar ve eski cumhurbaşkanları bunu bilirdi. Ama kimse onların hakkından gelemezdi. İşte onların hakkından gelen bir yiğit çıktı. Onun da adı Recep Tayyip Erdoğan."

http://ankaramasasi.com/haber/2061544/ozhasekiden-babacana-elestiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.