ABB Başkanı Yavaş sanayicilerle bir araya geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ankara Sanayi Odası ile Kahramankazan Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği programa katıldı.
Onur Çetinkaya
|
20 Ocak 2023, Cuma - 11:08
ABB Başkanı Yavaş sanayicilerle bir araya geldi

ABB Başkanı Mansur Yavaş sanayicilerle bir araya geldi.  Kahramankazan Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (KAZANSİAD) ortaklaşa düzenlediği programa katılan Yavaş, sanayicilerin sorun ve taleplerini dinledi.

Yavaş konuşmasında, "Ülkemizin yaşadığı ağır pandemi koşulları ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle bizler de çok sıkıntı çekiyoruz. Şu an belediyemize başvuran 350 bine yakın özgeçmiş var. Bir yandan iş talepleri var ama bir yandan da sanayi bölgelerinden personel talebi var. Bununla ilgili biz organize sanayi bölgeleriyle her yıl toplantı yapıyoruz, protokoller yapıyoruz. ‘Yetki sizde, bizde’ demeden ABB Meclisi’nden aldığımız kararla hemen hemen büyük organize sanayi bölgelerimizin tümünün asfaltını ve acil ihtiyaçlarını birlikte gerçekleştirdik" dedi.

Sözlerine devam eden ABB Başkanı, "Sizlere ne kadar destek olabilirsek, işlerinizi ne kadar rahatlatabilirsek biliyoruz ki belediyeye o kadar az özgeçmiş gelir. Bir Kariyer Ofisi kurduk. Burası vasıtasıyla sizin erişiminize açıyoruz. Oradan yapacağınız talepler doğrultusunda belki de arayıp bulamadığınız personeli hemen bulacaksınız” ifadelerini kullandı. 

Yavaş konuşmasının son bölümden ise, "ABB olarak şu konuda kararlıyız; ulaşamadığımız yerler mutlaka vardır ama ülkemizin üretimine katkı sağlamayı ve siz sanayicilere hizmet etmeyi zorunluluk olarak görüyoruz. Kahramankazan Belediyesi, KAZANSİAD ve ASO ile birlikte bize iletildiği müddetçe sizlere yardımcı olmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/2062272/abb-baskani-yavas-sanayicilerle-bir-araya-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.