Kılıçdaroğlu, "Erdoğan kazanmak için tüm tuşlara basıyor"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ​'Yeter söz milletindir' sözüne değindi, "Erdoğan kazanmak için tüm tuşlara basıyor" dedi.
Onur Çetinkaya
|
24 Ocak 2023, Salı - 13:52
Kılıçdaroğlu, "Erdoğan kazanmak için tüm tuşlara basıyor"

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde partisinin haftalık grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kürsüden gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Erdoğan kazanmak için tüm tuşlara basıyor"

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kısa süre kala iktidar ve muhalefetten açıklamalar geliyor.  Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Yeter söz milletindir' sözüne atıfta bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan sonunda çıktı konuştu. Yeter söz milletindir diyor. Kazanmak için bütün tuşlara basmış durumda. Acizliğinden Şehit Menderes'i bile malzeme yapmaktan çekinmiyor." diye konuştu.

"Bu milletvekili Orduluların milletvekili değildir"

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız'ın "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayakkabısını yalama" sözlerine tepki gösteren CHP Genel Başkanı, " Ayakkabı yalayıcılığına soyunmuş bir milletvekili gördünüz mü hiç. Ben merak ediyorum bu milletvekili Ordu'da nasıl geziyor. Ahlak bozulursa Türkiye bu noktaya geliyor. Bu milletvekili Orduluların milletvekili değildir. Bir insan aklını kiraya verirse sonuç bu noktaya gelir." açıklamasını yaptı.

"YSK'ya güvenmediğimi sağır sultan duydu"

Yüksek Seçim Kurulu ile sözlerine değinen CHP lideri Kılıçdaroğlu," YSK'ya güvenmediğimi Mısır'daki sağır sultan duydu. YSK'nin hangi olaylarda nasıl karar vereceğini hepimiz biliyoruz.  YSK'nın hangi olaylarda nasıl davranacağını hepimiz biliyoruz. İradesini saraya ipotek altına alan adama hakim mi denir.Eğer YSK'ya güvenseydik sandık güvenliği için çalışmazdık." diye seslendi.

"İsveç yönetimi devlet zekasından yoksun seyretti durdu"

Kılıçdaroğlu İsveç'te yaşanan Kuran- Kerim'in yakılması eylemine sert tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı, " İsveç'te iğrenç bir olay oldu. Bir soytarıyı getirdiler ve ona bir provokasyon eylemi yaptırdılar. Kutsal kitabımızı elçilik önünde yaktı. Amacının ne olduğu o kadar aşikar ki resmi görmek için özel bir zekaya sahip olmak gerekmiyor. Üzülerek ifade edeyim, İsveç yönetimi devlet zekasından yoksun seyretti durdu. Bu oyunun oynanmasına açıkça izin verdiler." dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/2063519/kilicdaroglu-erdogan-kazanmak-icin-tum-tuslara-basiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.