Adriano ve Rosier PFDK'ye sevk edildi

TFF Hukuk Müşavirliği, Valentin Rosier ve Luiz Adriano'nun yanı sıra Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik ve Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar'ı disipline gönderdi
Mevlüt Peker
|
24 Ocak 2023, Salı - 20:21
Adriano ve Rosier PFDK'ye sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Beşiktaşlı futbolcu Valentin Rosier ile Fraport TAV Antalyasporlu futbolcu Luiz Adriano'yu Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda oynanan Yukatel Kayserispor müsabakasında oyundan atılan Beşiktaşlı Rosier'in hakareti nedeniyle disipline verildiği bildirildi.

İstanbul'daki Galatasaray karşılaşmasında kırmızı kart gören Antalyasporlu Luiz Adriano'nun ise kural dışı hareketi nedeniyle tedbirli olarak disipline gönderildiği belirtildi.

Dursun Özbek, Ali Çamlı ve Erol Bilecik disiplinde

Hukuk müşavirliğinin Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'i kulüp internet sitesindeki açıklamaları nedeniyle sportmenliğe aykırı hareketi gerekçesiyle tedbirsiz olarak PFDK'ye verdiği aktarıldı.

Açıklamada, Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı'nın hakem soyunma odası koridorlarındaki hareketi nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ye sevk edildiği kaydedildi. Ayrıca sarı-kırmızılı kulübün 11 görevlisinin de disipline verildiği belirtildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik'in HangiKredi Ümraniyespor mücadelesi sonrasındaki hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamaları nedeniyle tedbirsiz olarak disipline gönderildiği vurgulandı.

Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar'ın da Bilecik ile aynı gerekçeden dolayı PFDK'ye sevk edildiği kaydedildi.

Bitexen Giresunspor'un antrenörü Sinan Közen'in sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle tedbirli olarak disiplin kuruluna yollandığı aktarıldı.

Hukuk müşavirliğinin ayrıca Süper Lig'den Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Adana Demrispor, İstanbul Başakşehir, Kasımpaşa, Kayserispor ve Ümraniyespor kulüplerini bir veya daha fazla gerekçeden PFDK'ye sevk ettiği duyuruldu.

http://ankaramasasi.com/haber/2063608/adriano-ve-rosier-pfdkye-sevk-edildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.