Ümit Özdağ: "Meral Akşener ana muhalefet partisi olmaya çalışıyor, iktidar partisi değil"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Meral Akşener’in iktidar değil ana muhalefet partisi olmaya çalıştığını söyledi. Özdağ, “Onun için Meral hanım Ak Partiye yönelik çalışma yapmıyor” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
24 Ocak 2023, Salı - 21:39
Ümit Özdağ: "Meral Akşener ana muhalefet partisi olmaya çalışıyor, iktidar partisi değil"

Ümit Özdağ Ankara Masası Gündem programında gazeteci Gürkan Zengin’in sorularını yanıtladı.

Özdağ bir soru üzerine, 2018 seçimlerine dikkatli bakılması gerektiğini ifade etti.

“Meral hanım yüzde 10 alsaydı seçim ne olurdu biliyor musunuz? İkinci tura kalırdı. Kim bilir ne olurdu?” diyen Özdağ,  “Neden Meral hanım partisinin altında oy aldı?” diye sordu.

Ümit Özdağ, “ Meral hanım yarışa başladığında yüzde 16 bandında başlamıştı. Nasıl bir yanlış bilerek yapıldı ki yüzde 100 oy kaybetti ve partisinin altına düştü? Onun için Meral hanım seçilecek aday peşinde koşmuyor. Onu bir defa kaldırın kafanızdan.” dedi.

Özdağ, “ Meral hanım neye çalışıyor? Meral hanım ana muhalefet partisi olmaya çalışıyor, iktidar partisi değil. Onun için Meral hanım Ak Partiye yönelik çalışma yapmıyor. Meral hanım CHP’ye yönelik çalışma yapıyor. Benim CHP ile ittifaka karşı olmamın nedeni buydu. CHP ile yan yana kaldığı sürece İyi Parti’nin gerçek bir iktidar alternatifi olma şansı yoktu” şeklinde konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/2063615/umit-ozdag-meral-aksener-ana-muhalefet-partisi-olmaya-calisiyor-iktidar-partisi-degil
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.