Ümit Özdağ: "İmamoğlu, CHP'deki Recep Tayyip Erdoğan'dır”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ile benzerliklerine dikkat çekerek "İmamoğlu, CHP'deki Recep Tayyip Erdoğan'dır” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
24 Ocak 2023, Salı - 21:50
Ümit Özdağ: "İmamoğlu, CHP'deki Recep Tayyip Erdoğan'dır”

Ümit Özdağ Ankara Masası Gündem programında gazeteci Gürkan Zengin’in konuğu oldu.

"İmamoğlu, CHP'deki Recep Tayyip Erdoğan'dır” 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun siyasi duruşuna eleştiriler yönelten Özdağ, "İmamoğlu, CHP'deki Recep Tayyip Erdoğan'dır.” ifadesini kullandı.

“Zengin’in hangi manada?” şeklindeki sorusu üzerine Özdağ, “ Her manada. Politik duruşu, yaşama bakışı, 5 çeteyle ilişkileri, ekonomiye bakışı vs.” değerlendirmesinde bulundu.

"Erdoğan'ın 10 yılda edindiği kibri 10 günde edindi'' 

 Özdağ, “Seçimlerde İmamoğlu'nu destekleyen bir çok, gazeteci İmamoğlu , ''Erdoğan'ın 10 yılda edindiği kibri 10 günde edindi'' demişlerdir. Doğrudur” şeklinde konuştu.

"Diyarbakır'da HDP'lilerle fotoğraf verir İstanbul'da Orhun Abidelerinden söz eder"

Ümit Özdağ şöyle devam etti:

“ Bence en tehlikeli yanı, siyasette kutsal olmayan bir adamdır. Diyarbakır'a gider, PKK'lılarla, HDP'lilerle fotoğraf verir, onların anıtı üzerinde. İstanbul'a gelir, basına Orhun Abidelerinden bahseder. Meral Akşener'de Diyarbakır'a gidiyor, silahları susturalım diyor, Ankara'ya geliyor, Kürşad'la Çin Sarayı'nı bastık diyor. İşte bizde diyoruz ki böyle bir ortamda, beni 20 seneden beri en az tanıyorsunuz. Bu 20 sene içerisinde benim sabitelerimden hiç taviz verdiğimiz gördünüz mü? "

http://ankaramasasi.com/haber/2063617/umit-ozdag-imamoglu-chpdeki-recep-tayyip-erdogandir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.