Ümit Özdağ’dan altılı masaya “pis yedili oynuyorlar” eleştirisi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, altılı masa içinde bir çekişme olduğu imasında bulunarak ““Altılı masada ‘pis yedili’ oynanıyor gibi bir his var içimde” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
24 Ocak 2023, Salı - 22:48
Ümit Özdağ’dan altılı masaya “pis yedili oynuyorlar” eleştirisi

Ümit Özdağ, Ankara Masası Gündem programında gazeteci Gürkan Zengin’in konuğu oldu.

Zengin’in, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verdiği güçlü desteği hatırlatması üzerine “Altılı masada ‘pis yedili’ oynanıyor gibi bir his var içimde” ifadesini kullandı.

“İmamoğlu’yla Meral Akşener arasında Buğra Kavuncu üzerinden ciddi bir ilişki kuruldu”

 İmamoğlu’yla Meral Akşener arasında Buğra Kavuncu üzerinden ciddi bir ilişki kurulduğuna işaret eden Özdağ, “Yani fatih Sultan Mehmet’e benzetti . Bu arada İstanbul Belediyesi’nin İyi Parti’ye sağladığı reklam imkanlarını biliyoruz. İyi Partililere verilen belediye içerisindeki  genel müdürlükleri biliyoruz.” Şeklinde konuştu.

“Menfaat birlikteliği var”

Özdağ şöyle devam etti:

“ Ben de zamanında İyi Partideydim yani. Bunların ne anlama geldiğini söylemiyorsak da biliyoruz. Burada oluşmuş bir menfaat birlikteliği var. Bu menfaat birlikteliğinin siyasette de devam ettiğini görüyoruz”

“Meral Akşener Mansur Yavaş’ı hiçbir zaman desteklemedi”

“Meral Akşener Mansur Yavaş’ı hiçbir zaman desteklemedi. Çünkü Mansur Yavaş seçilirse kendi siyasi konumu için tehdit olur. Ama İmamoğlu seçilirse kendi siyasi konumu için tehdit olmaz. Onun için İmamoğlu’nun ön plana çıkartıldığını görüyorum.”

http://ankaramasasi.com/haber/2063626/umit-ozdagdan-altili-masaya-pis-yedili-oynuyorlar-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.