Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Ankara Masası'na konuk oluyor

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, 31 Ocak Salı Saat 20.00'de Ankara Masası Gündem Özel programına konuk olacak.
Ecem Çetin
|
30 Ocak 2023, Pazartesi - 18:00
Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Ankara Masası'na konuk oluyor

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ankara Masası'na konuk oluyor.

Enginyurt, Seçimlere üç ay kala siyaset kazanı fokurduyor. 21 yıllık AK Parti iktidarı sona mı erecek, yoksa beş yıl daha uzayacak mı? Altılı Masa’nın açıkladığı “ortak politikalar mutabakat metni” Türkiye’nin sorunlarını çözer mi? Millet İttifakı Erdoğan’n karşısına “ortak aday” çıkartabilecek mi? CHP ile İyi Parti arasındaki aday kim olsun gerilimi nasıl çözümlenecek? Millet İttifakı “çoklu aday” seçeneğine gidebilir mi? Sinan Ateş cinayetinde son durum, bu cinayetin Ülkücü Hareket içindeki etkileri ne oldu? Ülkücü Hareket’in dünü bugünü. Bugün milliyetçilik tarifinin içine ne girer ne girmez? Sorularını yanıtlayacak.

Gazeteci Gürkan Zengin'in sunacağı program 31 Ocak Salı Saat 20.00'de  Ankara Masası YouTube kanalı ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak. 

http://ankaramasasi.com/haber/2064931/demokrat-parti-genel-baskan-yardimcisi-cemal-enginyurt-ankara-masasina-konuk-oluyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.