Sultanbeyli Belediyesi'nde şok iddia: Çalışanlar mitinge götürüldü belediye kapatıldı

Sultanbeyli Belediyesine işlem yapmaya giden bir vatandaş çalışanların Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine götürüldüğü için belediyenin dün kapatıldığını ve işlem yapmaya gelenlerin içeri alınmadığını iddia etti.
Büşra Bayrak
|
04 Şubat 2023, Cumartesi - 09:59
Sultanbeyli Belediyesi'nde şok iddia: Çalışanlar mitinge götürüldü belediye kapatıldı

İstanbul Sultanbeyli'de yaşayan bir vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla dün gerçekleştirilen Aydos Kalesi ile Sultan Korusu'nun açılış töreni nedeniyle Sultanbeyli Belediyesinin kapalı olduğunu iddia etti. 

Açılışın yapılacağı saatte, belediye çalışanlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine götürüldüğü için kapalı olduğunu öne süren vatandaş, işlem yaptırmak için içeriye girmek istediğinde güvenlikler tarafından içeri alınmadı. 

O anları cep telefonuyla kayıt alan vatandaş, duruma isyan etti.

"Belediyede işim var ve belediye kapalı"

Belediyenin mitingten dolayı kapalı olduğunu vurgulayan vatandaş, Belediyenin kapısında karşılaştığı güvenliklere, "Mitingten dolayı beni geri çevirdiniz, ben de bunu kayda alıyorum" dedi. Vatandaş, Belediyede işinin olduğunu ve kapalı olduğunu ifade ederek, belediye binasının içerisini gösterip binayı terk etti. Sultanbeyli Belediyesi'nden ise henüz konuya dair bir açıklama yapılmadı. 

http://ankaramasasi.com/haber/2065983/sultanbeyli-belediyesinde-sok-iddia-calisanlar-mitinge-goturuldu-belediye-kapatildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.