İYİ Parti'de gençlere yönelik seferberlik

​​İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'Gerekirse gençlerin oy kullanmasını biz sağlayacağız' açıklamasının ardından İYİ Partili isimler bir kampanya başlattı. Zincir şeklinde birbirini Twitter'dan mentionlayan partililer yardımcı olacakları genç sayısını paylaştı.
Ankara Masası
|
04 Şubat 2023, Cumartesi - 11:16
İYİ Parti'de gençlere yönelik seferberlik

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bu haftaki grup toplantısında, İYİ Parti Gençlik Politikaları Başkanlığı olarak, gençlerin sandığa gidip oy kullanabilmesi için bir seferberlik başlatacaklarını açıkladı.

Akşener konuşmasında " Gerekirse, kapı kapı dolaşacak, her bir gencimizin, oyunu kullanması için, tüm gücümüzle çalışacağız. Eğer ki, başvuru gününü kaçıranlar olursa da; ikametgahlarının bulunduğu şehirlere ücretsiz olarak, götürülmelerini, oy kullandıktan sonra da, geri getirilmelerini İYİ Parti olarak biz sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

Gençlerin yapması gereken 3 adım

İYİ Parti Gençlik Politikalar Başkanlığı da gençlerin ikamet adreslerini okullarının olduğu şehirlere taşıyarak, oy kullanabilmesi için yapılması gereken 3 adımı paylaştı.  ‘Sandık nerede biz orada’ şeklinde yapılan duyuruda 3 adım şu şekilde aktarıldı:

1. Adım: E-devlet üzerinden öğrenci belgesi ve kalınan yurttan konaklamaya dair belge alınır. 

2. Adım: Bu belgelerle birlikte İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne başvurulur ve başvuru belgesi alınır. 

3. Adım: İlçe nüfus müdürlüğü’nden alınan belge, ilçe seçim kuruluna götürülür.

Yardımcı olacakları öğrenci sayısını açıkladılar

Öte yandan İYİ Partili isimler sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla bir zincir oluşturdular. Paylaşımlarda birbirlerini mentionlayan partililer şehirlerine gitmek isteyen kaç öğrenciye yardımcı olacaklarını bildirdiler.

Paylaşım zincirine genel başkan yardımlarının yanı sıra, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu, ABB Meclisi İYİ parti Grup Başkanvekili Adnan Beker gibi isimler de katıldı.

İşte o paylaşımlar:


http://ankaramasasi.com/haber/2066031/iyi-partide-genclere-yonelik-seferberlik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.