Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Destici’den 'geçmiş olsun' mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici deprem nedeniyle bir mesaj yayınladı. Destici, “ülkemize ve milletimize geçmiş olsun.” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
06 Şubat 2023, Pazartesi - 12:12
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Destici’den 'geçmiş olsun' mesajı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremin Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis Hatay, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa başta olmak üzere geniş bir coğrafyada hissedildiğine işaret eden Destici,  “Deprem nedeniyle bölgede büyük hasar meydana geldiği, binaların yıkıldığı, can kayıpları ve yaralı vatandaşlarımızın olduğu bilgisi milletçe yüreğimize ateş düşürmüştür.” dedi.

Destici mesajında şunları söyledi:

 “Depremden etkilenen tüm il-ilçe parti ve ocak başkanlarımız ile iletişime geçilerek, Alperen Arama Kurtarma ekiplerimiz bölgeye sevk edilmiş, Genel Başkan Yardımcılarımız ve Alperen Ocakları Genel Merkez Yöneticilerimiz başkanlığındaki heyetlerimiz bölgeye hareket etmiştir.

Ayrıca, Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları olarak tüm teşkilat görevlilerimiz ve mensuplarımız deprem bölgelerimizde AFAD ve Alpkurt koordinesinde gönüllü olarak arama-kurtarma çalışmalarına destek olmaya ve özellikle kan bağışında bulunmaya davet edilmiştir.

Bu büyük afette can kayıplarımızın artmamasını, yaşadığımız bu felaketi hep birlikte en kısa sürede ve en az hasarla atlatmayı Cenabı Haktan niyaz ediyorum. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Başta depremden etkilenen bölgelerimiz olmak üzere ülkemize ve aziz milletimize başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.”

http://ankaramasasi.com/haber/2066609/buyuk-birlik-partisi-genel-baskani-desticiden-gecmis-olsun-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.