İnşaat ustasından yetkililere çağrı

İnşaat ustası bir vatandaş deprem bölgesine kendisi gibi ustaların sevk edilmesini talep etti. Vatandaş AFAD gönüllerinin büyük çoğunluğunun demiri nereden keseceğini, betonu nasıl kıracağını bilmeyebileceğini söyledi.
Ankara Masası
|
08 Şubat 2023, Çarşamba - 15:20
İnşaat ustasından yetkililere çağrı

Tüm Türkiye, Kahramanmaraşlı iki büyük depremin 10 ildeki yaralarını sarmak için bölgeye akın etti. AFAD personeli, gönüllü ve sivil toplum kuruluşuna bağlı binlerce kişi arama kurtarma çalışmalarına katılmak için bölgeye gitti.

İnşaat ustası bir vatandaş da sosyal medyada yayımladığı bir görüntüyle yetkililere kendisi gibi ustaların bölgeye götürülmesini talep etti.

AFAD'la bu konuda görüştüğünü belirten kişi, ilk başta reddedildiğini ancak sonra başvurusunun kabul edildiğini söyledi.

Vatandaş paylaştığı videoda "Bir AFAD görevlisine 'Sen kaç kere inşaatla uğraştın?' diye sordum. Orada inşaat işiyle ilgili bilgisi olan insanların çalışması gerekiyor. Ben yarın gidiyorum." ifadelerini kullandı.

Durumun çok önemli olduğuna dikkat çeken vatandaş, usta olmayanın gergin demiri nasıl keseceğini, betonu nereden kıracağını bilemeyeceğini ifade etti.

http://ankaramasasi.com/haber/2067498/insaat-ustasindan-yetkililere-cagri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.