Mamaklılar depremzedeler için seferber oldu

Mamak Belediyesi'nin depremzedeler için başlattığı yardım kampanyası için ilçedekiler seferber oldu.
Büşra Bayrak
|
09 Şubat 2023, Perşembe - 17:13
Mamaklılar depremzedeler için seferber oldu

Mamak Belediyesi tarafından başlatılan “Deprem Bölgesi İçin Yardım Kampanyası”na Mamaklılar büyük destek  gösterdi. Yardım toplama alanları olarak belirlenen Hidayet Türkoğlu, Başak ve Türközü Spor Salonlarına Mamaklılar, deyim yerindeyse akın etti. Çoluk çocuk, genç yaşlı, kadın erkek ellerindekini paylaşmak için birbiriyle yarıştı.

Getirilen yardımlar, tek tek açıldı tasnif edildi. TIRların biri geldi diğeri gitti. Hatay’a 8 TIR, 5 kamyon ve 2 kamyonet dolusu yardım gönderildi. Battaniyeden ısıtıcıya, halı kilimden yorgana, kışlık giyecekten gıda malzemelerine kadar birçok insani yardım depremzedelere gönderildi.

Minik Feyza’nın hediye paketi duygulandırdı

Yardım toplama alanlarında duygusal anlar da yaşanıyor. Patik ve ceketten oluşan hediye paketini yardım toplama alanına getiren Feyza’nın paketin üzerine yazdığı not dikkat çekti. Notta “Merhaba ben Feyza bu poşeti açtığında kahverengi bir patik göreceksin. Sizin zor zamanda olduğunuzu öğrenince bunları sana gönderdim” yazıyor.

“Millet olmak, tasada ve mutlulukta bir ve beraber olmaktır”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Sabırla çok çalışarak bu büyük afeti de aşacağız inşallah. Millet olmak, tasada ve mutlulukta bir ve beraber olmaktır. Biz biriz beraberiz ve biz büyük bir milletiz. Hep birlikte yaraları saracağız inşallah. Ekiplerimizle deprem bölgesindeyiz. İlçemizde toplanan yardımlar da hızlı bir şekilde bölgeye ulaştırılıyor. Ben iyiliği, yardımı kendine görev edinen tüm Mamaklı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/2067940/mamaklilar-depremzedeler-icin-seferber-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.