Zeki Bahçe, BaBaLa TV haberi ile açıklamalarda bulundu

Yazar Zeki Bahçe, "Hatay'da baraj patladı" haberinin sahibi BaBaLa TV'nin bir bakanlık yetkilisinden teyit almadan, sıradan bir memurun sözlerinden hareketle büyük krize yol açtığını söyledi. Zeki Bahçe, Oğuzhan Uğur'un kendisini aradığını belirterek görüşmenin ayrıntılarını paylaştı.
Zeliha Demirci
|
12 Şubat 2023, Pazar - 22:34
Zeki Bahçe, BaBaLa TV haberi ile açıklamalarda bulundu

Depremlerin en ağır etkilendiği Hatay'da binlerce arama kurtarma ekibi enkaz altındaki insanlara ulaşmaya çalışırken, Hatay'da barajın patladığı yönünde köpürtülen bir provokatif haber krize neden olmuştu.  Hataylıların araçlarına binerek panik içerisinde bölgeden kaçma çabaları sebebiyle yollar kilitlenmiş, arama kurtarma çalışmaları ise saatlerce durmuştu.

 "Hatay'da baraj patladı, şehir sular altında kalacak" haberinin merkezinin Oğuzhan Uğur'un BaBaLa TV'si olduğu ortaya çıktı.



BaBaLa TV'de yer alan haberde "Hatay Antakya Yarseli Barajı duvarı çatlamış. Allah aşkına buraya ekip yollansın. Çok yağmur yağıyor" denilmişti.

BaBaLa TV'nin yalan haberini Twitter hesabından paylaşan Yazar Zeki Bahçe ise, "Bunu da şikayet edin, böyle bir yalan haber paylaşmışlar, sonra da silmişler." ifadelerini kullanmıştı.

Zeki Bahçe, BaBaLa TV'nin cehaletini ortaya koydu

Yeni bir paylaşım yapan Zeki Bahçe, BaBaLa TV'nin bir bakanlık yetkilisinden teyit almadan, bir memur vatandaşın iddialarının haber yapıldığını söyledi. Yazar Zeki Bahçe, son paylaşımında, Oğuzhan Uğur'un kendisini aradığını ve iddianın temelini anlatmaya çalıştığını belirtti.

Zeki Bahçe, şu ifadeleri kullandı:

"Oğuzhan Uğur aradı. Özetini anlatayım. İddia ettiği gibi bir bakanlık yetkilisinden teyit yok. Bakanlıktan birisiyle görüşme de yok. Söylediği gibi yazışmada yok. Bir memur vatandaş arıyor, kendilerine ihbarda bulunuyor, ihbarı doğru kabul ediyorlar. Ses kaydını da dinledim."

http://ankaramasasi.com/haber/2068683/zeki-bahce-babala-tv-haberi-ile-aciklamalarda-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.