Keçiören'de depremzedelerin iş bulmasına öncelik tanınacak

Keçiören Belediyesi, deprem bölgesinden Ankara'ya gelen depremzede vatandaşlara istihdam platformu Kariyer Ofisi'nde iş bulmaları konusunda öncelik ve kolaylık tanınacağını duyurdu.
Ankara Masası
|
15 Şubat 2023, Çarşamba - 15:37
Keçiören'de depremzedelerin iş bulmasına öncelik tanınacak

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından milyonlarca vatandaş bölgeden göç etti. Yeni yerleşim yerleri yapılana kadar farklı illere yerleşen vatandaşlardan bazılarının adresi Ankara'nın Keçiören ilçesi oldu.

Depremzedelere yardım için kolları sıvayan Keçiören Belediyesi, ilçeye gelenlere iş konusunda da yardımcı olmak için yeni bir uygulama başlattı.

Depremzede bölümünü işaretleyecekler

Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi’nde afetzede vatandaşlara öncelik tanıma kararı aldıklarını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Kurumsal web sitemiz içinde yer alan Kariyer Ofisi bölümünden online olarak iş başvurusu yapan vatandaşlar sol menüde yer alan özel durum sekmesinden 'depremzede' seçeneğini işaretleyerek iş ilanlarına öncelikli başvuru yapabilecek." dedi.

Sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda ise, “Afet bölgelerinden şehrimize gelerek Kariyer Ofisi’mize başvuran vatandaşlarımıza istihdam konusunda öncelik tanıyoruz.” açıklaması yapıldı. 

http://ankaramasasi.com/haber/2069269/keciorende-depremzedelerin-is-bulmasina-oncelik-taninacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.