Keçiören Belediyesi ekipleri deprem bölgesinde!

Keçiören Belediyesi tarafından deprem bölgesi Hatay, Adıyaman ve Diyarbakır’da görevlendirilen uzman ekipler hasar tespit çalışmalarına destek veriyor.
Ankara Masası
|
21 Şubat 2023, Salı - 16:27
Keçiören Belediyesi ekipleri deprem bölgesinde!

11 ili vuran Kahramanmaraş depreminin ardından Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından oluşturulan merkezin organizasyonuyla binaların hasar tespitine yönelik çalışmalar sürüyor.

İnşaat mühendisleri ve uzman ekipler tarafından  kolon ve kirişlerde hasar, burkulma, kesme ve çatlama gibi durumlar tek tek inceleniyor. Kontrol edilen binalardaki hasar durumu bakanlığın sistemine giriliyor.

Keçiören Belediyesi tarafından oluşturulan uzman ekip de bakanlık koordinasyonunda hasar tespit çalışmalarına katılıyor.

"Şehirlerimizin yeniden inşası için seferber olmaya devam edeceğiz"

Depremin meydana geldiği ilk gününün ardından arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere gönderilen uzman ekiplerinin şimdiyse hasar tespit çalışmalarına katıldığını söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Depremin yaşandığı günden bu yana belediyemizin tüm imkanlarını seferber ettik. Bakanlığımızın koordinasyonuyla hasar tespit çalışmalarına katılmak üzere deprem bölgesine üç ayrı gruptan oluşan ekip yönlendirdik. İnşallah hasar tespit çalışmaları özverili bir şekilde tamamlanarak şehirlerimizin yeniden inşası için seferber olmaya devam edeceğiz” dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/2070781/kecioren-belediyesi-ekipleri-deprem-bolgesinde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.