Ankara'da depremzedelere ücretsiz hizmet veren terzi

Ankara'nın Sincan ilçesinde terzilik yapan Halil Ağladım isimli vatandaş ilçeye yerleşen depremzedelere ücretsiz olarak hizmet veriyor.
Ankara Masası
|
22 Şubat 2023, Çarşamba - 16:16
Ankara'da depremzedelere ücretsiz hizmet veren terzi

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından evleri yıkılan binlerce vatandaş başka illere göç etti.

En çok depremzedeye ev sahipliği yapan il ise Ankara oldu. Ankaralı vatandaşlar depremzedelerin yaralarını sarmak için adeta tek yürek oldu.

Sincan'da yaşayan terzi Halil Ağladım da depremzedelere yardımcı olmak için ücretsiz hizmet uygulamasını devreye aldı.

Ağladım, esnafa elini taşın altına koyma çağrısı yaparken depremzedelerin kıyafet tadilatlarını ve ütülerini ücretsiz olarak yaptığını belirtti.

"Çorbada bizimde bir tuzumuz olsun"

Depremzedeler için elinden geleni yapmaya devam edeceğinin altını çizen Ağladım şunları söyledi:

"Yakınımızda öğretmenevi var. Orada kalan depremzedeler var. Onlar için kıyafet tamiratı, tadilat ve ütü işlerini yapıyoruz. Tüm depremzedelere kapımız açık. Bütün esnafa çağrıda bulunmak istiyorum. Herkes elinden geldiği kadar bir şeyler yapmak zorunda. Bugün onlara yarın bizlere. Kime ne zaman ne geleceği belli değil bunu bilemeyiz. Herkesin elini taşın altına koymasını isterim. Depremzedelere katkımız olsun diye cama bir yazı astık. Buraya gelen depremzedelere bir katkımız olsun diye kendimizce hizmet veriyoruz. Onları mağdur etmemek adına çorbada bizimde bir tuzumuz olsun istiyoruz. Kaç kişi gelirse gelsin gücümüzün yettiği kadar çalışacağız"

http://ankaramasasi.com/haber/2070974/ankarada-depremzedelere-ucretsiz-hizmet-veren-terzi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.