Evim Yuvan Olsun için sayı 10 bin oldu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Evim Yuvan Olsun" kampanyasında başvuru sayısının 10 bine ulaştığını bildirdi.
Mevlüt Peker
|
26 Şubat 2023, Pazar - 19:31
Evim Yuvan Olsun için sayı 10 bin oldu

Kahramanmaraş merkezli ilki 7,7 ve ikincisi 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen 11 ildeki depremzedelerin geçici barınma ihtiyaçlarını karşılamak için yürütülen "Evim Yuvan Olsun" kampanyasına ilişkin bilgi veren Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, kampanya için hayırsever vatandaşlardan gelen başvurunun sayısının 10 bin olduğu bilgisini verdi.

Sosyal medya platformu Twitter'daki @varank onaylı hesabından "Evim Yuvan Olsun" kampanyası ile ilgili paylaşımda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, açıklamasında, "Biz büyük bir aileyiz! Hayırsever vatandaşlarımız tam 10.000 depremzede aile için 'EvimYuvanOlsun' dedi. Bu zor zamanları beraber aşacağız. Teşekkürler Türkiye..." ifadelerini kullandı.

Mustafa Varank, paylaşımında "Evim Yuvan Olsun" kampanyasının spotunu içeren bir görsel paylaştı.

"Hayırseverlerden 10.000 sıcak yuva" ibaresinin kullanıldığı görselde "Teşekkürler Türkiye" deniliyor ve kampanya kapsamında açılan "www.evimyuvanolsun.org" internet adresi paylaşılıyor.

Kampanyanın organizasyon ve destekçileri olan İçişleri Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye Sigorta, Emlakjet, Hepsiemlak, sahibinden.com ve Zingat'ın logoları, görselin altında konumlandırılmış şekilde yer alıyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2071686/evim-yuvan-olsun-icin-sayi-10-bin-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.