Gümüş dizisi izle: Gümüş dizisi oyuncuları ve konusu

Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğa ilk adımını attığı Gümüş dizisi, bir dönem Türk televizyonlarında fırtınalar estirdi. Peki Gümüş dizisi ne zaman çekildi? Gümüş dizisi nerede çekildi? Gümüş dizisinin konusu ne? Gümüş dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte yanıtı…

HM
Haber Merkezi
YAYINLAMA
02 Mart 2023 17:26
GÜNCELLEME
02 Mart 2023 17:40
Gümüş dizisi izle: Gümüş dizisi oyuncuları ve konusu
HM
Haber Merkezi

Bir kadının tertemiz duygularıyla umutsuz bir erkeğin aşkını anlatan Gümüş dizisi, Türkiye'nin en gözde erkek oyuncularından biri olan ve son yıllarda adından oldukça söz ettiren Kıvanç Tatlıtuğ’un parlamasına ön ayak olmuştur.

2005 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Gümüş dizisi üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala adından söz ettiriyor.

Tarık Alpagut ile Kemal Uzun’un yönetmen koltuğunda oturduğu Gümüş dizisi 3 sezon boyunca devam etmiş ve 100’üncü bölümüyle ekranlara veda etmiştir.

Kıvanç Tatlıtuğ Mehmet Şadoğlu karakterine, Songül Öden ise Gümüş Şadoğlu karakterine hayat verdiği Gümüş dizisi dünyanın birçok ülkesinde de beğenerek izlendi.

Gümüş dizisi konusu

Bir tarafta çocukluk aşkı Mehmet’i deliler gibi seven fakat onu yıllardır görmeyen Gümüş, diğer tarafta ise sevdiği kadını trafik kazasında kaybettikten sonra aşka, sevgiye kalbinin kapılarını sımsıkı kapatan Mehmet..

Acısını unutmak için serseri bir hayat yaşamaya başlayan Mehmet'i yaşadığı bu sefil hayattan dedesi M. Fikri çıkarır. Mehmet'in bir gece girdiği kavga dedesinin onun için hazırladığı planları hızlandırır. Mehmet bundan böyle dedesinin onun için kurgulayacağı hayatı yaşamayı kabul eder. Bunun içinde taşralı Gümüş ile evlenmekte vardır. Kalbinde başka bir kadının sevgisini yaşatan Mehmet, Gümüş ile evlenmeye mecbur kalır. Mehmet, görünürde bu evliliğe razı gelmiştir ama Gümüş'e elini bile sürmez. Üstelik bir kez kaçarak nikahtan vazgeçmeye kalkışmış ve bu skandal babasının kalp krizi geçirmesine ve evlilik haberini alamadan ölümüne neden olmuştur.

Gümüş dizisi oyuncuları ve karakterleri

Kıvanç Tatlıtuğ (Mehmet)

Songül Öden (Gümüş)

Ekrem Bora (M. Fikri)

Güngör Bayrak (Şeref)

Laçin Ceylan (Gülsün)

Tarık Ünlüoğlu (Tarık)

Cüneyt Çalışkur (Ahmet)

Serdar Orçin (Onur)

Ayça Varlıer (Pınar)

Sevinç Gürşen(Bahar)

Emre Karayel (Engin)

Gümüş dizisi nerede çekildi?

Gümüş dizisi İstanbul'da yer alan boğaz manzaralı Abud Efendi Yalısı'nda çekiliyordu.

Gümüş dizisi izle

Gümüş, gelin olmak için hiç görmediği İstanbul'un yollarına düşer. Mehmet ise bir yıl önce ailesinin evlenmesine karşı çıktığı 6 yıllık aşkı Nihan'ı kendisinin neden olduğuna inandığı korkunç bir kazaya kurban vererek hayata küser. Mehmet'i yaşadığı bu sefil hayattan dedesi M. Fikri çıkarır. Kalbinde başka bir kadının sevgisini yaşatan Mehmet, Gümüş ile evlenmeye mecbur bırakılır. Mehmet, görünürde bu evliliğe razı gelmiştir ama Gümüş'e elini bile sürmez.

Diziyi yeniden izlemek veya kaçıranlar tüm bölümleri https://www.teve2.com.tr/diziler/guncel/gumus/bolumler/gumus-1-bolum linkinden izleyebiliyor.

Gümüş dizisi son bölüm izle

Gümüş’ten muhteşem veda! Kendi böbreğini vererek kocası Mehmet’i hayata döndüren Gümüş’ün beklediği mucize gerçekleşir. Hastaneden, aşkı Mehmet ile birlikte taburcu olur. Ancak Gümüş’ün bünyesi geçirdiği ameliyattan dolayı zayıf düşmüştür.

Bu gerçeği herkesten gizleyen Gümüş kendi hayatını riske atmaktadır. Evdekileri iyi olduğuna inandıran Gümüş kısa süreli baygınlıklar geçirmeye başlar. Mehmet iyileşti derken, bu kez de Gümüş rahatsızlanmıştır. Mehmet, Gümüş’ tekrar hastaneye yatırmaya ikna etmeye çalışır.

Gümüş dizisi son bölüm izlemek isteyenler, https://www.teve2.com.tr/gumus/100-bolum/3038 linkinden son bölüme ulaşabilir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa