Bir İstanbul Masalı dizisi izle: Bir İstanbul Masalı dizisi oyuncuları ve konusu

Usta kadrosuyla bir döneme damga vuran Bir İstanbul Masalı dizisi, konusuyla olduğu kadar müzikleriyle de fırtınalar estirdi. Peki Bir İstanbul Masalı dizisi ne zaman çekildi? Bir İstanbul Masalı dizisi nerede çekildi? Bir İstanbul Masalı dizisinin konusu ne? Bir İstanbul Masalı dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte yanıtı…

HM
Haber Merkezi
YAYINLAMA
03 Mart 2023 13:52
GÜNCELLEME
03 Mart 2023 13:57
Bir İstanbul Masalı dizisi izle: Bir İstanbul Masalı dizisi oyuncuları ve konusu
HM
Haber Merkezi

Yönetmenliğini Ömer Atay’ın yaptığı Bir İstanbul Masalı dizi, 2 sezon boyunca ATV ekranlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer aldı.

TMC imzalı Bir İstanbul Masalı dizisi, 2003 yılında yayınlanmaya başlayıp 2005 yılında 71.bölümüyle ekranlara veda etti.

Ünlü şarkıcı Kıraç tarafından bestelenen Bir İstanbul Masalı şarkısıyla popülerliğini arttıran dizi,  Mehmet Aslantuğ, Ahu Türkpençe, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Ozan Güven, Zerrin Tekindor gibi ünlü oyuncularıyla yayınlandığı dönem büyük ses getirdi.

Aynı zamanda Bir İstanbul Masalı dizisinin, 2005 yılında düzenlenen Beyaz İnci TV Ödül Töreninde en iyi erkek oyuncu, en iyi dram dizisi, en iyi yardımcı erkek oyuncu, en iyi müzik olmak üzere toplam 4 ödülü bulunmaktadır.

Bir İstanbul Masalı dizisi konusu

İstanbul'da yaşayan zengin Arhan ailesi büyük bir malikânede yaşamaktadırlar. Malikânenin soylu ve zengin sahipleri Arhan ailesi ve malikânenin bulunduğu büyük bahçenin bir köşesinde, malikâne hizmetlileri için yapılmış küçük beyaz bir evin sakinleri olan Kozan ailesi fertleri arasında yaşanan bir aşk hikâyesidir.

Bir İstanbul Masalı dizisi oyuncuları ve karakterleri

Bir İstanbul Masalı dizisi nerede çekildi?

Bir İstanbul Masalı, İstanbul Boğazı'nın Rumeli yakasında İstinye-Yeniköy sahil yolu olan Köybaşı caddesinde üzerinde yer alan Ferik Ahmet Afif Paşa yalısında çekildi.  Köşk ikinci sahibi Refia Sultan’ın kocası Ferik Ahmet Afif Paşa'dan adını almıştı. Afif Paşa yalıyı yıktırarak mimar Alexandre Valluary’ye yeniden yaptırmış ve yapı bugünkü halini almıştı. Boğaz manzarası ile mest eden malikânenin esas binasının yanında geniş bahçesi ve müştemilatı da dizinin ana mekânlarını oluşturuyordu. Bahçede yer alan ağaç, Esma'nın üzerine çıkarak boğazı izlemesi ile izleyicilerin aklında yer etmişti.

Bir İstanbul Masalı dizisi izle

İstanbul'da, kocaman bir bahçe içinde, büyük bir malikane. Malikânenin soylu ve zengin sahipleri... Diğer tarafta uçsuz bucaksız bahçenin bir köşesinde, malikâne hizmetlileri için yapılmış küçük beyaz bir ev... İki ev, iki ayrı dünya... Bir büyük aşk... Bir İstanbul Masalı’nın kahramanıdır genç kız. Hayallerini süsleyen prens de zengin evin küçük oğludur. Düşlediği aşka kavuşur bir gün. Ancak hiçbir şey hayal ettiği gibi olmaz. Gerçek aşkın yanı başında olduğunu fark edemez... Fark ettiğinde ise asıl masal başlar.

Bir İstanbul Masalı dizisini izlemek isteyenler https://www.atv.com.tr/bir-istanbul-masali/bolumler linkinden tüm bölümlere ulaşabilir.

Bir İstanbul Masalı dizisi son bölüm izle

Masalın sonu… Selim'in Ayvalık'a gelmesi, Esma Turgut düğününü engelleyebilecek mi? Arhanlar, Ömer'in kaybının ardından nasıl bir hayata başlayacaklar? Kozanlar, Ayvalık'ta aradıkları huzur ve mutluluğa kavuşabilecekler mi? Büyük masalın ana mekanı, malikanenin akıbeti ne olacak? Selim ve Esma yeniden bir araya gelip, mutluluğu yakalayabilecekler mi? Müthiş finalde tüm düğümler çözülecek, iki yıldır tüm ihtişamıyla süren masal, masallara yakışır bir şekilde sona erecek!

Bir İstanbul Masalı dizisi son bölümü kaçıranlar https://www.atv.com.tr/bir-istanbul-masali/71-bolum/izle  linkinden izleyebilir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa