Dadı dizisi izle: Dadı dizisi oyuncuları ve konusu

Amerikan sit-com'u The Nanny'den uyarlanan Dadı dizisi, üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki Dadı dizisi ne zaman çekildi? Dadı dizisi nerede çekildi? Dadı dizisinin konusu ne? Dadı dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte yanıtı…

HM
Haber Merkezi
YAYINLAMA
03 Mart 2023 16:38
GÜNCELLEME
03 Mart 2023 16:48
Dadı dizisi izle: Dadı dizisi oyuncuları ve konusu
HM
Haber Merkezi

Med Yapım imzalı Dadı dizisinin başrollerinde Gülben Ergen, Kenan Işık, Haldun Dormen ve Seray Sever yer alıyor.

2001 yılında Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Dadı dizisi, birkaç ay sonra Star TV kanalına geçerek izleyicilerle buluşmaya devam etti.

Yönetmenliğini Fatih Aksoy, Ebru Yalçın ve Yonca Güzelpınar’ın yaptığı Dadı dizisi, Amerikan sit-com'u The Nanny'den uyarlanmıştır.

The Nanny’den farklı olarak Dadı dizisine 5 bölüm daha eklenerek senarist Tayfun Güneyer kaleme aldı.

Türkiye uyarlaması Dadı dizisi 3 sezon yayınlanarak 112.bölümüyle ekranlara veda etti.

Dadı dizisi konusu

Melek, yıllardan beri sevgilisinin gelinlik satan dükkânında tezgâhtar olarak çalışmakta ve evlilik hayalleri kurmaktadır. Bir gün sevgilisinin kendisinden ayrılmak istediğini öğrenir ve hayatı tamamen değişir. İşyerinden ayrılan Melek, tesadüfler sonucu eşini kaybetmiş olan zengin bir adamın, Ömer Giritli'nin üç çocuğuna bakmak üzere Dadı olarak işe girer. Çocuk yetiştirme konusunda pek de deneyimi olmayan Melek, kendisine çok yabancı bir ortamda, o güne kadar görmediği kurallar ve değişik bir yaşam biçimiyle karşı karşıya kalır.

Dadı dizisi oyuncuları ve karakterleri

Dadı dizisi nerede çekildi?

Dadı dizisinin nerede çekildiğine dair net bir bilgi yer almazken, İstanbul’da ev ortamına çevrilen bir platoda çekildiği düşünülüyor.

Dadı dizisi izle

Ömer Giritli’nin üç çocuğuna dadılık yapan Melek’in sit-com tadında eğlenceli maceralarının anlatıldığı dadı dizisini izlemek isteyenler https://www.youtube.com/@DadiDizisi/videos  linkinden tüm bölümlere ulaşabilir.

Dadı dizisi son bölüm izle

Son 5 bölümde Melek ve Ömer'in evlilikten sonra yaşadıkları konu olmuştur. Ömer Giritli Melek’in program sunucusu olması nedeniyle çocuklarla eskisi kadar ilgilenemediğini düşünerek eve yeni dadı çalıştırmayı düşünür. Melek yeni gelecek dadı konusuna fazla sıcak bakmamıştır ve olanlar olmuştur. Tüm bu olanlar sırasında Ömer Giritli'nin büyük kızı babasının Melek ile evliliğini kıskanmaya başlamıştır. Melek durumu fark edip Dilara ile konuşmaya karar verir ve Dilara'yı ikna etmeyi başarır.

Dadı dizisi son bölümü kaçıranlar https://www.youtube.com/watch?v=h3dh6Sy7snE linkinden izleyebilir.  

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa