Destici, Akşener'in 6'lı masa açıklamalarını yorumladı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, 6'lı masaya dair açıklamalarını yorumladı. Destici, Akşener'in açıklamalarından İYİ Parti'nin artık 6'lı masada olmadığının anlaşıldığını, ya kendi yoluna devam edeceğini ya da Cumhur İttifakı ile beraber hareket etmesinden memnuniyet duyacaklarını bildirdi.
Mevlüt Peker
|
03 Mart 2023, Cuma - 18:25
Destici, Akşener'in 6'lı masa açıklamalarını yorumladı

BBP Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Mustafa Destici, depremzedelerin yaraları sarmaya öncelik vereceklerinin altını çizerek, partililerle deprem bölgesine ziyaretlerine devam edeceklerini, hayat normalleşinceye kadar deprem bölgesinde olacaklarını kaydetti.

Bazılarının deprem fırsatçılığı yapmak suretiyle ev kira tutarlarını yükselttiğini vurgulayan Mustafa Destici, konuya ilişkin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın açıklama yaptığını anımsatarak, gerekli cezai işlemlerin yapılacağını, fırsatçılığa izin verilmeyeceğini söyledi.

Meral Akşener'in açıklamaları

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 6'lı masa ile ilgili açıklamalarını da değerlendiren Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Mustafa Destici, "Bu açıklama şunu gösterir ki, artık İYİ Parti 6'lı masada değil. Ya yoluna kendisi devam edecek ya da Cumhur İttifakı ile hareket ederse bundan memnuniyet duyarız." dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun TİP (Türkiye İşçi Partisi) ve SOL Parti ile görüştüğünü anımsatan Mustafa Destici, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilerleyen günlerde HDP ile de görüşme ihtimalinin yüksek olduğunu ifade etti.

Meral Akşener'in, 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı belirleme süreci ile ilgili açıklamalarını da değerlendiren BBP lideri Mustafa Destici, ilk günden bu tarafa hem İYİ Parti yetkililerinin hem de liderleri Meral Akşener'in, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanamayacak aday olduğunu defalarca dile getirdiğini, kazanacak bir cumhurbaşkanı adayının çıkarılması gerektiğini hep ifade ettiğini hatırlattı.

Meral Akşener'in açıklamasına bakıldığında artık İYİ Parti'nin 6'lı masada olmadığının anlaşıldığını söyleyen Mustafa Destici, ya kendi yoluna devam edeceğini ya da Cumhur İttifakı ile beraber hareket etmesinden memnuniyet duyacaklarını bildirdi. Destici, daha önce de Cumhur İttifakı'nın genişlemesine çok sıcak baktığını da ifade ettiğini vurguladı.

http://ankaramasasi.com/haber/2073675/destici-aksenerin-6li-masa-aciklamalarini-yorumladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.