EGO otobüsü kazaya karıştı: 6 yaralı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde EGO otobüsü ile servis aracı çarpıştı. İlk belirlemelere göre kazada 6 kişi yaralandı.
Ankara Masası
|
05 Mart 2023, Pazar - 11:56
EGO otobüsü kazaya karıştı: 6 yaralı

Kaza, Etimesgut Belediyesinin yakınlarında 30 Ağustos Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre,  EGO otobüsü, Etimesgut Belediyesi binasının önünde ara yoldan caddeye çıkış yaparken bir minibüse çarptı

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İlk belirlemelere göre kazada 6 kişi yaralandı. Yaralılar ilk müdahalenin ardından sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Polis olay yerinde yoğun güvenlik önlemi alırken, kazaya ilişkin inceleme başlattı.

Kaza sonra sonrası cadde trafiğe kapatıldı.

"Otobüs minibüse çarptı ve kaldırıma kadar sürükledi"

Mahalle sakinlerinden Sedat Ergün, kazanın bölgede yaşanan ilk kaza olmadığını ve önlem alınması gerektiğini vurgulayarak, “Etimesgut’ta oturuyorum. Evim kazanın olduğu yere çok yakın. Evime giderken büyük bir gürültü duydum. Otobüs minibüse çarptı ve kaldırıma kadar sürükledi. Elektrik direğini yıktı. Ben gördüğümde minibüsün şoförü araçtan fırlamış, yerde yatıyordu. Sonrasında ambulans çağırdık. 4 yaralı vardı. Burada sık sık kaza oluyor. Yaya geçidi olduğu halde insanlar bu kurala uymuyor. Kasis var ama eksik. Buraya ya trafik ışığı ya da trafik polisi gerekiyor. Olayı gören arkadaşlar belediye otobüsünün çok süratli olduğunu söylediler. Fren izi bile yok. Burayı kullanan tüm araçlar çok hızlı gidiyorlar. Burası belediye binasının önü olmasından dolayı çok kalabalık bir cadde. Belediye otobüsü şoförünün çok fazla bir şeyi yoktu, hafif yaralıydı. Otobüsün ön camı çatlaktı ama minibüsün camları kırıktı. Minibüsün şoförü de çarpmanın şiddetiyle camdan dışarıya fırlamıştı” ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/2073952/ego-otobusu-kazaya-karisti-6-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.