Kara Sevda dizisi izle: Kara Sevda dizisi oyuncuları ve konusu

Birbirine uzak iki dünyaya ait, ama ruh ve kalpleri bir o kadar yakın olan iki gencin ve azılı düşmanların gölgesindeki fırtınalı ve dramatik aşk hikayesi... Peki Kara Sevda dizisi ne zaman çekildi? Kara Sevda dizisi nerede çekildi? Kara Sevda dizisinin konusu ne? Kara Sevda dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte yanıtı…

Büşra Ünal Yazar
YAYINLAMA
05 Mart 2023 20:33
GÜNCELLEME
05 Mart 2023 21:00
Kara Sevda dizisi izle: Kara Sevda dizisi oyuncuları ve konusu
Büşra Ünal Yazar

Kara Sevda, 14 Ekim 2015 tarihinde Star TV'de[1] yayımlanmaya başlayan aşk ve drama türündeki Türk televizyon dizisidir. 

2 sezondan oluşan dizi, 21 Haziran 2017 tarihinde yayımlanan 74. bölümü ile final yaparak sona ermiştir.

Kara Sevda dizi oyuncuları

Dizinin başrollerinde Burak ÖzçivitNeslihan Atagül Doğulu ve Kaan Urgancıoğlu yer almaktadır.    Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Kürşat AlnıaçıkBurak SergenZeyno EracarOrhan GünerNeşe BaykentBarış Alpaykut ve Melisa Aslı Pamuk yer almaktadır. 


Yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral bulunmaktadır. Senarist kadrosunda Anıl EkeÖzlem Yılmaz ve Burcu Görgün yer alıyor.


Kara Sevda dizisi konusu

Dizide, dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere (Burak Özçivit) ile kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezin'in (Neslihan Atagül Doğulu) imkânsızlıklar ve mucizelerle dolu hikâyesi anlatılmaktadır. Kemal ve Nihan'ın bir gecede değişen hayatlarına damga vuran isim ise varlıklı bir ailenin oğlu olan Emir Kozcuoğlu (Kaan Urgancıoğlu) yer almaktadır.

Kara Sevda dizisi nerede çekildi?

Dizinin çekimleri 1. bölümdeki maden kazası (Zonguldak) hariç İstanbul ilinde gerçekleşmiştir.

Kara Sevda dizisi izle

Birbirine uzak iki dünyaya ait, ama ruh ve kalpleri bir o kadar yakın olan iki gencin ve azılı düşmanların gölgesindeki fırtınalı ve dramatik aşk hikayesi....

Dizinin 1. sezon bölümlerini izle:

https://puhutv.com/kara-sevda-...

Dizinin 2. sezon bölümlerini izle:

https://puhutv.com/kara-sevda-...

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa