Binbir Gece dizisi izle: Binbir Gece dizisi oyuncuları ve konusu

Binbir Gece, konusuyla reyting rekorları kırdırıp bir döneme damga vurmuştur. Peki Binbir Gece dizisi ne zaman çekildi? Binbir Gece dizisi nerede çekildi? Binbir Gece dizisinin konusu ne? Binbir Gece dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte yanıtı…

Büşra Ünal Editör
YAYINLAMA
06 Mart 2023 19:31
GÜNCELLEME
06 Mart 2023 20:20
Binbir Gece dizisi izle: Binbir Gece dizisi oyuncuları ve konusu
Büşra Ünal Editör

Binbir Gece, ilk bölümü 7 Kasım 2006 tarihindeyayımlanan, TMC imzalı, yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın yaptığı, Kanal D'de yayımlanan dram türündeki dizidir. Dizi 3 sezon sürmüştür. 90. bölümünde final yaparak sona ermiştir. 

Binbir Gece dizisi konusu

Şehrazat, ataerkil bir ailenin oğluyla evlenmiş, fakat aile bu evliliğe şiddetle karşı çıkmış ve oğullarını evlatlıktan reddetmiştir. Eşini, oğlu henüz bir yaşındayken trafik kazasında kaybeden Şehrazat, kısa süre sonra oğlunun lösemi olmasıyla bir kez daha sarsılır. Kaderin ağır sınavından geçen genç kadın, çaresizlik içinde tedavi için gerekli olan 200.000 $'ı (Dolar) bulmaya çalışır. Kendi çabaları ile para bulur fakat 150.000 $ daha gereklidir. İstenmediğini bile bile çocuğu için zengin kayınpederine gider, durumu anlatır ve para ister fakat vicdansızca evden kovulur. Son çare olarak henüz üç ay önce işe başladığı ve deneme süresinin dolmadığı BinYapı Holding'in patronu Onur Aksal'dan borç ister. Fakat genç patron Binbir gece masal kahramanı Şah Şehriyar'ın kadınlara asla inanma felsefesinden yola çıkarak ağır bir bedel ister. Onur onunla bir gece geçirmesini ister. Bu her şeyin başlangıcı olur.

Binbir Gece oyuncuları ve karakterleri

Halit Ergenç -  Onur Aksal

Bergüzar Korel - Şehrazat Evliyaoğlu

Tardu Flordun -  Kerem İnceoğlu

Ceyda Düvenci -  Bennu Ataman

Tomris İncer -  Nadide Evliyaoğlu

Metin Çekmez -  Burhan Evliyaoğlu

Ergün Demir -  Ali Kemal Evliyaoğlu

Yonca Cevher Yenel -  Füsun Evliyaoğlu

Aytaç Öztuna -  Seval İnceoğlu

Meral Çetinkaya -  Peride Aksal

 Binbir Gece dizisi nerede çekildi?

Neredeyse bir asırlık bir geçmişe sahip olan Ferik Ahmet Paşa Yalısı bir dönem Binbir Gece dizisinin kahramanları Şehrazat ve Onur'a evsahipliği yaptı.

Binbir Gece dizisi izle

Hayatının karanlık bir döneminde, kaderin ağır sınavından geçen bir kadının dramı!

Genç ve dul bir kadın olan Şehrazat’ın 5 yaşında lösemi hastası bir oğlu vardır. Uzun aramalardan sonra oğlu Kaan’ın ilik nakli için uygun bir donör bulunur, ancak Şehrazat çok kısa bir süre içinde tedavi için gereken yüklü miktardaki parayı bulmak zorundadır. Şehrazat, önce bankaya kredi için başvurur, ardından kayınpederi Burhan Bey’in kapısını çalar ve son olarak da, henüz üç ay önce girdiği mimarlık şirketinden borç ister. Oğlunu kaybetme korkusu yaşayan ve tedavi parası için çırpınan Şehrazat, hiç beklemediği bir teklifle karşı karşıya kalır. Kaderin kıskıvrak yakaladığı Şehrazat hayatının en önemli seçimini yapmak zorundadır.

Kayınpeder Burhan Bey, torununun tedavisi için para isteyen Şehrazat’a ne cevap verecek? Şehrazat, kadınlara güvenmeyen ve hepsinin birer servet avcısı olduğunu düşünen patronu Onur’dan borç alabilecek mi? Şehrazat oğlunu yaşatabilecek mi?

Binbir Gece'nin tüm bölümlerine bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.kanald.com.tr/binb...

Binbir Gece son bölüm izle

Şehrazat’ın Engin’le evlenmeye karar vermesi Onur’un dengesini altüst eder. Bennu, Kerem’den boşanıp kendine yeni bir hayat kurmak için plan yapar. Kerem, Bennu’yu boşanma kararından vazgeçirmeye çalışır. Onur ve Kerem’in mutsuzlukları iş ilişkilerine de yansımaktadır. Hırsızlık suçuyla hapse giren Ali Kemal ve Gani, Burhan’ın aldığı hayati kararlar karşısında şoke olurlar. Kerem evleneceğini yeni öğrendiği Şehrazat’a sürpriz bir adım atar. Kerem’in holdingten ayrılma kararı Onur’u çok şaşırtır. Bennu her şeyi geride bırakarak uzun bir yolculuğa çıkar. Şehrazat Engin’le nikâh masasına oturur… Bennu, Kerem’den boşanacak mı?

Kerem, Şehrazat’a ne anlatacak? Burhan Evliyaoğlu ailesini nasıl bir hayat bekliyor? Onur, Şehrazat’ın evlenmesine göz yumacak mı?

https://www.teve2.com.tr/binbi...

İyi Seyirler...)
Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa