Gültekin Uysal: Bizim adayımız bir kişi değil millet

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, sosyal medya platformu Twitter’daki @DpGultekinUysal onaylı hesabından yaptığı paylaşımda “Bizim adayımız bir kişi değil millet. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.
Mevlüt Peker
|
07 Mart 2023, Salı - 00:10
Gültekin Uysal: Bizim adayımız bir kişi değil millet

6 siyasi partiden oluşan Millet İttifakı’nın ortaklarından Demokrat Parti’nin genel başkanı Gültekin Uysal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olduğunun açıklanmasının ardından sosyal medya platformu Twitter’daki @DpGultekinUysal onaylı hesabından paylaşımda bulunarak, Millet İttifakı’nın gayretinin, Türkiye’nin gençlerinin doğdukları topraklarda doyabilmeleri, hayal kurabilmeleri, çocukların borçsuz doğabilmeleri, milletin korkusuz yaşayabilmeleri, herkesin konuşabilmesi, bu toprakların yeniden bereketlenmesi, esnafın çiftçinin üretebilmeleri olduğunu belirterek, dertlerinin kendi kaderlerini milletin kaderi ile aynileştirenlere karşı, bir kez daha milletin kendi kaderine hakim olabilmesi olduğunu ifade etti.

Millet İttifakı’nın adayının demokrasi, adayının cumhuriyet, adayının adalet, adayının hürriyet olduğunu söyleyen Gültekin Uysal, “Bizim adayımız bir kişi değil millet.” dedi.

Gültekin Uysal, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının vatana millete hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Uysal, paylaşımında Kemal Kılıçdaroğlu ile yan yana yürürken çekilen bir fotoğraf karesi ile 12 maddelik Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme Geçiş Sürecini Yol Haritasını da ekledi.

http://ankaramasasi.com/haber/2074229/gultekin-uysal-bizim-adayimiz-bir-kisi-degil-millet
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.