Cübbeli Ahmet'ten altılı masaya eleştiri

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, altılı masa toplantısının Beraat Kandili'ne denk getirilmesini eleştirdi. Cübbeli Ahmet yaptığı duada "HDP ile birlikte olanlara, HDP’ye bakanlık vereceğiz diyenlere fırsat verme ya Rab" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
07 Mart 2023, Salı - 14:55
Cübbeli Ahmet'ten altılı masaya eleştiri

Cübbeli Ahmet'in Youtube kanalında yayımlanan video gündem oldu.

Altılı masa toplantısının Beraat Kandili günü yapılmasını eleştiren Cübbeli Ahmet " Millet neyi konuşuyor? Beşli Masa, beş altıya mı çıktı bilmem ne. Milletin Berat Gecesi gitti. Yarın gece yapaydınız ne yapacaksınız. Bunlarla uğraşan zaten ziyandadır. Biz ziyanda olmayacağız inşallah" ifadelerini kullandı.

" Vatanımızı böldürme ya Rab"

Sözlerinin ardından camide toplanan cemaatle dua eden Cübbeli Ahmet şu ifadeleri kullandı:

Ya Rab bu vatan için, dinimiz için, mescitlerimiz için, medreselerimiz, ırzlarımız, namuslarımız için kurban olduğum sana en hayırlı olanlar kimlerse onların seçilmelerini nasip eyle. Dış güçlerle irtibat kuranları, PKK ile birlikte olanları, iş tutanları kahreyle, mahveyle, perişan eyle. HDP ile birlikte olanlara, HDP’ye bakanlık vereceğiz diyenlere fırsat verme ya Rab. Vatanımızı böldürme ya Rab. Birliğimizi bütünlüğümüzü daim eyle ya Rab. Sen hile peşinde masa sandalye peşinde, köşe kapıp da ona da buna da yağlı kemik vereyim diye bu milletin maddi manevi değerlerine zarar verecek insanlara bu vatanda makam verme ya Rab."

http://ankaramasasi.com/haber/2074304/cubbeli-ahmetten-altili-masaya-elestiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.