CHP'li Erdoğan Toprak: ''Barışmayı bilmiyorsanız kavga etmeyeceksiniz''

6'lı masaya yönelik değerlendirmelerde bulunan CHP'li Erdoğan Toprak, ortak akıl ile yapıların yönetileceğini söyledi. Toprak, "Ortak aklı bulamazsak kavga etmek tehlikelidir. Masada tartışırsınız, gerilirsiniz, mesajlar verilir, mesajlar alınır, uzlaşı olmaz, masadan kalkarsınız ama barışmayı bilmiyorsanız kavga etmeyeceksiniz" dedi.
Ecem Çetin
|
07 Mart 2023, Salı - 17:33
CHP'li Erdoğan Toprak:  ''Barışmayı bilmiyorsanız kavga etmeyeceksiniz''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Ankara Masası Gündem Özel yayınında Gazeteci Gürkan Zengin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. 

Masada tartışmaların olabileceğini, koalisyonlarda bunların olmamasının mümkün olmadığını aktaran Toprak, "Zaten, ortak aklı bulmak zorundayız. Ortak akıl olursa biz bu yapıları yönetiriz. Ama ortak akılları bulamazsak kavga etmek tehlikelidir." değerlendirmesinde bulundu. 

"Masadan kalkarsınız ama barışmayı bilmiyorsanız kavga etmeyeceksiniz"

Toprak, "Masada tartışırsınız, gerilirsiniz, mesajlar verilir, mesajlar alınır, uzlaşı olmaz, masadan kalkarsınız ama barışmayı bilmiyorsanız kavga etmeyeceksiniz. Biz barışmayı biliyoruz. Ve ortak bir akıl tekrar yola çıktık. Ve tekrar masaya geldik. Çok daha güçlü bir şekilde o masadan kalktık "dedi. 

"Meral hanımın fikirleri hayata geçti"

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in fikirlerinin hayata geçirildiğini aktaran Toprak, "İki belediye başkanı icrada çok etkili olacağını, bu konuda başarılı olacağını, bunların bizim tercih etmemiz gerektiğini masaya getirmişti. Biz, onların görevleri devam edilsin daha iyi olur demiştik. Ama sonrada onların cumhurbaşkanı yardımcısı olarak son madde olarak kondu metine." ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/2074323/chpli-erdogan-toprak-barismayi-bilmiyorsaniz-kavga-etmeyeceksiniz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.