Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Ankara Masası'na konuk oluyor

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, 8 Mart Çarşamba günü saat 15.00'de Ankara Masası Gündem Özel yayınına konuk olacak.
Ecem Çetin
|
08 Mart 2023, Çarşamba - 09:36
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Ankara Masası'na konuk oluyor

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Ankara Masası'na konuk oluyor. 

Üstün, "Altılı Masa bundan sonra ne yapacak, nasıl bir seçim stratejisiyle yol alacak? Kampanya ne zaman başlıyor? 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Meclis Grubuyla vedalaştı, liderler seçimi yeni bir merkezden mi yönetecek? Krizin çözülmesinde Davutoğlu’nun diplomasi trafiği nasıl katkı sağladı? Sırada milletvekili listelerinin hazırlanması ve bakanlık dağılımı var. Ekonomiyi hem İyi Parti hem Deva Partisi’nin istediği kulislere yansıyor. Bu noktalarda kriz çıkabilir mi? Gelecek Partisi’ne CHP listesinden 20 vekillik verileceği yazıldı. Bu doğru mu?"sorularını yanıtlayacak. 

Gazeteci Gürkan Zengin'in sunacağı program, 8 Mart Çarşamba günü saat 15.00'de Ankara Masası YouTube kanalı ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak. 

http://ankaramasasi.com/haber/2074379/gelecek-partisi-genel-baskan-yardimcisi-feramuz-ustun-ankara-masasina-konuk-oluyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.