Ebru Özkan yeniden Aşk-ı Memnu'da!

Geçtiğimiz günlerde, 'Bihter' filminden ayrılan Ebru Özkan, yeniden kadroya dahil oldu. Özkan, filmde Matmazel karakterine hayat verecek.
Ecem Çetin
|
08 Mart 2023, Çarşamba - 12:05
Ebru Özkan yeniden Aşk-ı Memnu'da!

Bir dönem hikayesi ve oyuncu kadrosuyla fırtınalar estiren, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Nebahat Çehre, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya gibi isimlerin başrolü paylaştığı Aşk-ı Memnu yeniden izleyiciyle buluşacak.

Aşk-ı Memnu  'Bihter' ismiyle beyaz perdeye taşınacak. Film,  "Aşk-ı Memnu” hikayesini 1900’lerin büyülü atmosferinde seyirciye sunacak. 

Filmin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Bihter karakterini Farah Zeynep Abdullah, Behlül karakterini Boran Kuzum, Adnan karakterini Osman Sonat, Nihal karakterini Helin Kandemir, Firdevs karakterini Hande Ataizi, Peyker karakterini Nezaket Erden canlandıracak. 

Matmazel karakterine ise, oyuncu Ebru Özkan hayat verecekti. Ancak Özkan, geçtiğimiz haftalarda çekim takviminden dolayı kadrodan ayrıldı.

Ebru Özkan yeniden kadroda 

Yapımcı bir kez daha Özkan'ın kapısını çaldı ve ikna etti.  Oyuncu, daha önce Zerrin Tekindor'un hayat verdiği Matmazel karakterini canlandıracak. 

http://ankaramasasi.com/haber/2074400/ebru-ozkan-yeniden-ask-i-memnuda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.